2821
2789
عنوان

دلار یا یورو ؟

5904 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها پسرخاله م بیچاره با هزار بدبختی یه وام صد تومنی گرفته میخاد سود کوتاه مدت داشته باشه ، بعضی میگن سود یورو و پوند بیشتره دلاره ، بنظرتون پوند یورو یا دلار  ؟ همین امروز بگیره خوبه یا میاد پایین ؟ 

لطفا کسایی که واقعا تو این کار هستن نظر بذارن 

❤️ سوال بعدی یه زنجیر پلاک خالم داره ده تومن ارزششه،  بنظرتون بفروشه باهاش ربع سکه بخره یا شمش یا طلا آب شده ؟ کی بفروشه بهتره ؟ اونم سود کوتاه مدت میخاد . 🙏🏽

هیچ گاه با پول وام ریسک به این بزرگی نکنین، تو بورس و خرید سکه خیلی ها بدبخت شدن، الان شرایط طوریه که اصلا معلوم نمیشه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

یورو بهتره

فروختن زنجیر و تبدیل به سکه هم کار عاقلانه ای نیست

ولی ازین به بعد پول جمع کردین بجای طلای زینتی دست دو سکه بهترین پس انداز هست

البته سرمایه گزاری ارز و سکه و طلا اصلا کوتاه مدت نیست.

باید بلند مدت باشه وگرنه خیلیییی ریسکه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یورو بهتره فروختن زنجیر و تبدیل به سکه هم کار عاقلانه ای نیست ولی ازین به بعد پول جمع کردین بجای ط ...

عزیزم یورو از پوند هم بهتره؟ و اینکه چرا بیشتر دلار می‌خرن مردم؟ بنظرتون کار خوبیه با صدتومن میخاد بگیره؟

عزیزم یورو از پوند هم بهتره؟ و اینکه چرا بیشتر دلار می‌خرن مردم؟ بنظرتون کار خوبیه با صدتومن میخاد ب ...

مردم دلار میخرن چون ملاک بازار های اقتصادی دلاره. 

ولی شما کوتاه مدت مد نظرتون هست اصلا وارد نشید.

چون این کارها باید میان مدت و بلند مدت باشه تو کوتاه مدت ریسک ضرر بالاست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مردم دلار میخرن چون ملاک بازار های اقتصادی دلاره.  ولی شما کوتاه مدت مد نظرتون هست اصلا وارد ن ...

اخه میگه حداقل ارزش پولم حفظ میشه به تومان نگه ندارم . خیلی دوس داره پولش و دوبرابر کنه با کاری . ولی نمیشه ماشین یا زمین خرید 

مشکل اینه میگید کوتاه مدت. یعنی دو سه ماهه

بازم ممنون عزیزم . در کل امروز بهتره یورو بگیره یا شنبه اگه نهایت ازم اینو پرسید چی بگم ؟ بنظرتون میاد پایین یورو یا امروز بگیره بهتره؟

سلام دوستان ثبت نام  در صرافی ارزهای  دیجیتال با منظورهای مختلفی انجام میشه بعضی ها  میان  به این صرافی ها ریال واریز می کنند و بعد تتر یا همون  دلار دیجیتال می خرند بعد  همون  تتر رو البته اگه نخوان تو صرافی داخلی ترید انجام بدن ،انتقال میدن به یه صرافی خارجی  و کار ترید ارز دیجیتال انجام  میدن .

بعضی هم که به دلایلی نمی‌خوان دلار یا اسکناس فیزیکی بخرند میان تتر یا همون دلار دیجیتال  می‌خرند و منتقلش می کنند به کیف پول نرم افزاری مثل تراست ولت تا پولشون از تورم حفظ بشه (تتر همون دلار دیجیتال هست با این مزیت که که خطر دزدیده شدن نداره و به راحتی میشه خرید و فروش کرد)

و بعضی هم تو همون صرافی ایرانی کار خرید و فروش ارز دیجیتال انجام میدن که البته ترید یا همون خرید و فروش  ارزهای  دیجیتال مستلزم  آموزش زیاد هست و گرنه شخص آموزش  ندیده  متضرر میشه مگر اینکه شخص بخواد ارز های معتبر رو هولد کنه که اون داستانش فرق میکنه و صبر زیادی رو می طلبه .

البته یکی از کاربردهای جالب ارز هایی مثل تتر (دلار دیجیتال) این هست که مثلا شما اگه بخواین برای اقوامتون  تو خارج از کشور پول بفرستین این ارزهای دیجیتال کار رو بسیار آسون کرده و شما برای این کار نیاز به هیچ بانک و یا واسطه ای ندارین .

خب شما اول به یه صرافی ارز دیجیتال ایرانی ریال واریز میکنید (البته بعد از ثبت نام و احراز هویت در همون صرافی) و بعد در داخل صرافی ریال رو به تتر تبدیل میکنید و بعد تو همون صرافی به آدرس کیف پولی که همون فامیلتون بهتون داده تتر رو واریز می‌کنید و همین روند بالعکس هم میشه انجام داد یعنی فامیل شما که در خارج از کشور زندگی میکنه میتونه به کیف پول شما تتر یا همون دلار واریز کنه و شما تو صرافی ارز دیجیتال تتر ها رو به ریال تبدیل کنید .

حالا صرافی های ارز دیجیتال برای  تمام این  کارها یعنی خرید و فروش ارزهای دیجیتال از کاربرهاشون کارمزد دریافت می کنند این هم بگم از بین صرافی های ایرانی صرافی نوبیتکس و صرافی بیت پین به نظر بنده از بقیه بهتر هستند اولی به خطر حجم معاملات بالا و دومی به خاطر تعداد ارزهای زیادی که داخلش خرید و فروش میشه و همچنین فضای کاربری خوب و پشتیبانی بسیار خوبش،.

خوب شما اگه برای ثبت نام در این صرافی  از طریق لینکی که من پایین گذاشتم برین و کار ثبت نام و احراز هویت خودتون رو انجام بدین صرافی برای شما ۱۵٪ تخفیف تو کارمزد اعمال میکنه و همچنین برای من هم ۱۵٪کارمزد در نظر میگیره یعنی اگه از طریق لینک من اگه برین داخل سایت صرافی مثلا به جای ۱۰۰ تومن از شما ۸۵ تومن کارمزد میگیره و ۱۵ تومن هم برای من اعمال میشه و این یعنی هم من و هم شما به طور مساوی سود میکنیم و این برا ی همیشه تا وقتی تو این صرافی هستین صدق میکنه و حالا اگه به غیر از لینک من برین توصرافی و ثبت نام کنین صرافی کل کارمزد  رو از شما میگیره و دیگه ۱۵٪ تخفیف نه شامل شما میشه و نه شامل من میشه پس این رابطه دو سر برد هست .

در ضمن هر سوالی داشتین صرافی بیت پین پشتیبان ۲۴ ساعته آنلاین داره میتونید ازشون بپرسید .

آموزش یادتون نره حتما حتما آموزش،ببینین تا خدایی نکرده دارایی تون از دست نره با سپاس از شما دعوت من رو قبول میکنید 🙏

https://bitpin.ir/signup/?ref=0prn5O4m