2821
2789
عنوان

شخصیتی جذاب✨

621 بازدید | 18 پست

بنظرشما چطور میشه به پختگی وثبات شخصیتی برسیم

من ازنظربقیه ادم دوست داشتنی وخاصی هستم😬

اما از نظر خودم خیلییی باید بهترباشم ودلم می خواد از خودم راضی باشم وهی خودمو سرزنش نکنم

راهکاری دارید؟کتابی؟چیزی😅😁🤔🤔🤔

میدونم بایدخودمون باشیم اما ما باید از صافی رد شده وبهترین خودمون باشیم.

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جیزهایی که باید بدانی (دلیل ناهشیار کارهایی که انجام می دهیم) جان بارگ

تحلیل رفتار متقابل از اریک برن

دروغ هایی که به خود می گوییم

اینها باعث میشه به چنان درکی از خودت و آدمهای اطراف و مکانیزم ذهن و روانشون بشی که خیلی پخته ات می کنه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
جیزهایی که باید بدانی (دلیل ناهشیار کارهایی که انجام می دهیم) جان بارگ تحلیل رفتار متقابل از اری ...

چقددعالی..ممنونم❤️🤍🤍❤️

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

استنباطتون از این تصویر چیه؟

این شما و این هم نظریه تحلیل رفتار متقابل (تراکنش)

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

در ضمن،از خدا هم خیلیییی بخواه که رشدت بده و خرد و آگاهیت رو هر روز بیشتر و بیشتر کنه،قربونت برم خدا که همه چیز از تو،همه چیز زندگی منم از توئه این همه خوبی ریز درشتی که خیلیهاش رو شاید درک هم نکنم و به چشمم نباشه و یا حواسم نباشه که کار تو بوده،خدای رحمان و رحیم،خدایی که اهل خیر و رحمتی💓💓💓

بی خودی یک عمر تو رو ترسناک و نامهربون تصور کردم...