2789
عنوان

عروسی

143 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من به کمکتون نیاز دارم

من ۵ هفته باردارم 

۲ساله خونه خودمم و خبری اصلا از عروسی نبود یعنی یه عقد ساده تو محضر گرفتیم و اومدم خونه خودم

تازه متوجه شدم باردارم 

قبلش عاشق عروسی بودم ولی الان فقط بچم مهمه

۲۳سالمه

تا خبر بارداری رو دادم خانواده شوهرم میخوان عروسی بگیرن 

اون موقع هم من حدودا ۴ ماهه هستم

خانواده خودمم شهر دیگه هستن شرایط اینکه بیان ندارن به جز مامانم

الان موندم‌تو دوراهی میشه نظراتتون کمکم کنبد

همسرم هم میگه بهت فشاری نمیاد که کادو جمع میشه ولی پول کادو هم فکر نکنم برای ما باشه 

ممنون میشم از نظراتتون 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عروسی بگیر،اکثرا اونایی که عروسی نگرفتن بعدش پشیمون شدن

اخه زیاد اهل رقصیدن نیستن شوهرمم که‌کلا بلد نیست🤣

خانواده خودمم نیستن پس به چه دردی میخوره

عزیزم اول بچه ت وحال خودت مهمه اگه اذیت نمشی بگیر ولی اگه اذیت میشی بزار سال دیگه که بچه ت به دنیا ا ...

چون هیچ کس از خانواده خودمم نیست خب غریبم اصلا خوش نمیگذره

چون هیچ کس از خانواده خودمم نیست خب غریبم اصلا خوش نمیگذره

خب عزیزم چه کاری وقتی بهت خوش نگذره بزار یه فرصت مناسب تر که خانوادت هم بتونن بیان  مثلا تولد بچه ت انشاالله یا سالگرد عقدت که گفتم 

خب عزیزم چه کاری وقتی بهت خوش نگذره بزار یه فرصت مناسب تر که خانوادت هم بتونن بیان  مثلا تولد ب ...

اره دقیقا منم موافقم با همین موضوع اگه‌ خدا بخواد قبول کنن دعا کنید برام توروخدا هرچی خیره بشه برام خیلی استرس دارم

اره دقیقا منم موافقم با همین موضوع اگه‌ خدا بخواد قبول کنن دعا کنید برام توروخدا هرچی خیره بشه برام ...

وای عزیزم چرا استرس داری برای خودت وکوچولوت خوب نیس بعدا میتونی بهشون بگی چون باردارم نمیتونم زیاد بشینم توشلوغی هم استرس میگیرم یا مثلا نسبت به یه چیزهایی ویار دارم حالا انشالله هرچه خیره پیش بیاد اگرم گرفتن برات دیگه به خودت سخت نگیر بزار بهت خوش بگذره خواهرجان

وای عزیزم چرا استرس داری برای خودت وکوچولوت خوب نیس بعدا میتونی بهشون بگی چون باردارم نمیتونم زیاد ب ...

مرسی عزیزم 

حرف آرومم کرد درسته استرس بده 

ایشالا صحبت کنم همه چی درست بشه