2777
2789
عنوان

سفر سفر😓

108 بازدید | 9 پست

یه دوستی دارم که توی شهر دیگست و بارها التماس کرد برم خونشون هفته گذشته آماده شدیم بریم گفت برفه شهرشون و خیلی ناراحت بود.  ما هم نرفتیم الان شوهرم میگه بریم احساس میکنم دوستم تمایل نداره 

نمیدونم چکار کنم

برم ناراحت میشه یا نرم ناراحت میشه

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

شاید شرایطشو نداره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستایی که شهردیگه هستن الکی تعارف و اصرارمی کنن بعد تا حس کنن جدی گرفتی می پیجونن

دوست منم هی اصرارمی کرد من اصلا تصمیم به رفتن نداشتم اما یهو از دوستی پا پس کشید ترسید بریم خونش

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
دوستایی که شهردیگه هستن الکی تعارف و اصرارمی کنن بعد تا حس کنن جدی گرفتی می پیجونن دوست منم هی ا ...

من میترسم کلا قید سفر رو بزنم بعد فکر کنه هفته قبل  سرکارش گذاشته بودم 

من میترسم کلا قید سفر رو بزنم بعد فکر کنه هفته قبل  سرکارش گذاشته بودم

پیشنهاد اون کاربر خوب بود

یهویی زنگ بزن بهش بگو داریم میاییم اگه بهانه آورد که نرو 

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
شاید شرایطشو نداره

دائما زنگ میزد گریه میکرد که تنهاست و التماس میکرد برم حق با شماست حتما الان شرایطش رو نداره دیگه چیزی نمیگه 

یهو بهش زنگ بزن بگو ما داریم میایم اگه خوشحال شد ک برید اگه نشد بهونه آورد کلا قید رفتن رو بزنین

آره خوبه امیدوارم تو رودربایستی ذوق الکی نکنه 

بخاطر خوشحالی خودش میخوام برم وگرنه خودمم همه شرایط سفر رفتن رو ندارم

خب تو یه فرصت بهتر که هوا هم خوبه برید اون شهر، تمام جای دیدنیشو بگردید اون وسطا به دوستت زنگ بزن که ما اومدیم اینجارو ببینم اگه خونه ای پیش تو هم بیام،اگه استقبال کرد برو یه ساعتی ببینش برگرد اگه بهونه اورد که دیگه مشخصه چیکار کنی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب تو یه فرصت بهتر که هوا هم خوبه برید اون شهر، تمام جای دیدنیشو بگردید اون وسطا به دوستت زنگ بزن که ...

من قبلا همینجوری بهش گفتم 

گفت خیلی ناراحت میشه اگه برم شهرشون و بخوام جای دیگه جز خونه اونا اسکان کنم 

شوهرم تو اون شهر کلی دوست و فامیل داره ولی من گفتم وقتی میریم فقط باید خونه دوست من باشیم و با اونا بریم تفریح و..