2777
2789
ارهههه     وگرنه من برای کریسمس و اینا چون پسرم خوشش میاد درخت درست میکنیم یه کوچولو &n ...

واییی خیلی خوبهه واقعا بنظرم قشنگه حالا من و طرفم هنوز تو خونمون نرفتیم الان تو خونه بابام نمیتونم اینکارا کنم مامانم تر میزنه تو ذوقم ولی شرایطش بیاد چندسال دیگه انجام میدم بنظرم خوبه الکی ذوق داره😂♥️

واییی خیلی خوبهه واقعا بنظرم قشنگه حالا من و طرفم هنوز تو خونمون نرفتیم الان تو خونه بابام نمیتونم ا ...

ارهه خیلی بامزسسسس

من خودم بیشتر ذوق دارم برای درخت کریسمس 

پاستیل سابقم که برگشتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم😍❤❤ من عکس و فیلم ادیت میزنم  بعد  میخوام یه عکسمون ادیت بزنم بدم چاپ کنن بعد ...

خب سالگرد کلا چیزای احساسی میدن و چیزی باشه که ربط به رابطه داشته باشه و... و این بنظرم خیلی خوبه خاطراتتون یادش میاد اما درکل چیزی نیست که فقط برای خودش باشه برای هردوتونه انگار حالا اگه این عکسو تو محل کارش داشته باشه خوبه اما برای توی خونه نه چون یطوری برای هردوتونه 

مثل یسری لوازم خونه که واقعا خوبها ولی برای مادر فقط نیست اما اینو به اشتباه کادو میدن ب مادر 

خب سالگرد کلا چیزای احساسی میدن و چیزی باشه که ربط به رابطه داشته باشه و... و این بنظرم خیلی خوبه خا ...

مثلا سالگرد ما طرفم به من ی انگشتر به عنوان نشون داد زیر کلی شکلات بود اول فکردم بهم شکلات داده😂

خب سالگرد کلا چیزای احساسی میدن و چیزی باشه که ربط به رابطه داشته باشه و... و این بنظرم خیلی خوبه خا ...

اره دیگه دکوری میشه برا خونمون بغیر ازاون یه چیز دیگه برا خودش میگیرم 

الان نمیدونم اون عکس خوشگل میشه یا نه😂😂 تاحالا ندادم عکس چاپ کنن 

من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
مثلا سالگرد ما طرفم به من ی انگشتر به عنوان نشون داد زیر کلی شکلات بود اول فکردم بهم شکلات داده😂

عزیزم درخواست دوستی  لغو بزن من بهت درخواست بدم 

نتم ضعیفه درخواستت بالا نمیاد که قبول کنم

چطوری لغو میکنن

پستت ببین لایک کردم  

اونجایی که تعداد لایک ها زده بزن روش اسم کاربریم میاد نوشته دعوت شده بزنی روی اون لغو میشه