2777
2789

منم ولی محل نمیدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پروپرانول ۱٠بخور

آخه چرا الکی دارو تجویز میکنین اگه مشکل استرس داشته باشه پروپرانول اثر داره اگه مشکل ساختاری قلب باشه هیچ اثری نداره 

منم همینطورم پدرمو در اورده 

سر بارداری اولم ۱۵ سال پیش ۵ ماهم بود شروع شد رفتم اکو و نوار گفت افتادگی دریچه داری قبلش دکتر  زنانم بهم پروپرانول داد هیچ تغییری نمیگردم دکتر قلب متورال داد خوب میشدم سر هر دوتا بارداری همینطور بودم ولی سه ساله شدید شده وضعیتم با متورالم خوب نمیشدم

دو ماه پیش رفتم دکتر قلب گفت نترسائی دوتا دریچه میترال و تریسکوپید و افتادگی شدید دریچه میترال دارم دوباره دارو عوض کرد ولی اثر نداره 

من نمیدونستم افتادگی دادم باید چند سال یه بار اکو میرفتم نرفتم حالا اینه وضعیتم حالم خوب نیس دائم تپش قلبدارم تنگی نفس سرگیجه 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره