2777
2789
عنوان

خوشبو بودن...یه لوسیون معرفی کنید

607 بازدید | 12 پست

بچه ها من وقتی لوسیون میزنم اگه یکم بیشتر رو تنم بمونه و بو کنم انگار دیگه نمیتونم تحملش کنم بخصوص تابستونا که آدم زود عرق میکنه یه لوسیون میخام که واقعا رایحه ش خوب باشه از کجا سفارش بدم؟ زیادم تند نباشه بوش...و اینکه بعضیا خیلی خوشبوان نمیدونی بوی هلو میدن یا کاکائو😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقاً همین الان بسته پستیم رسید😍😶

بادی اسپلش برای خوش بویی بدن عالیه مخصوصا این رایحه،خیلی دوسش دارم🤤

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂

استیک خوشبو کننده امبرلا خیلی خوبه، من آبیش رو داشتم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
من دوس دارم بدون لوسیون و اسپری و.... بدنم بوی خوب بده طبیعی دوس دارم😁 کسی ایده داشت بگه لط ...

بدن بطور طبیعی بوی خوب نمیده ک عزیزم ، باید اسپری پودری ضد تعریق بزنی به زیر بغلت مارک رکسونا و لورآل ، بعدم لوسیون بدن خوشبو و بعد بادی اسپلش به بقیه جاهای بدنت عطر ب گردن و لباسات و مهمتر از همه هر روز حمام کردن