2777
2789
عنوان

ی صحنه ی بدی دیدم 😱

452 بازدید | 3 پست

پسرمو می‌بردم مهد اسنپ گرفتم دیدم ی تیبا جلوی کاپوتش آتیش گرفته 

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
حتما ادماشم داشتن میسوختن کسیم نبود نجاتشون بده چه صحنه ای 🫢

نه ماشین خالی بود دمه ی ساختمون پارک بود راننده اسنپ دید گفت ماشین داره آتیش میگیره زنگ زدم 110 شماره ی ماشین و دادم زنگ بزنن صاحب ماشین بیاد گفت باشه شما هم زنگ بزنید 125 زنگ زدم آتش نشانی آدرس دادم گفت الان همکارانم می‌فرستم یهو از ماشین ی صدای انفجار آمد وحشتناک بود پسرمم ترسیده بود می‌گفت نمی‌خوام بمیرم،🥺

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دم خونمون ی ساختمون انتقال پلاسمای از اونجا اومدن با کپسول خاموش کردن ب آتش نشانی گفتم گفت خاموش شد گفتم نه هنوز دوباره یکی دیگه کپسول آوردن خاموش کردن پسرمو رسوندن اومدم دیدم آتشنشانی اومده داره کارشناسی می‌کنه تموم وسایل ماشین سوخته بود بدبخت صاحب ماشین تو این گرونی خرج افتاد رو دستش.خدا لعنت کنه سایپارو با این ماشیناش