2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 5560 بازدید | 85 پست
اووو ک اینطور ،خداروشکر که کارشون خوبه اولش داشتم پشیمون میشدم😂یکم گشتم راضی تر شدم بعدم ک الان با ...

بعد من چند نفر از اشناهامون رفتن واقعا طبیعی و تمیز عمل میکنه خودتم مراقبت کنی عالی میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واسه من ۱۲ خود دکتر گرفت ۴۳۰۰ هم بیمارستان با دارو وچیزای دیگه هفده شد

ببخشید یه سوال بی ربط 

من متوجه نمیشم مگه بیمارستان ها عمل بینی میکنن؟

اصن کجا میشه ارزون بینی عمل کرد؟😔

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
ببخشید یه سوال بی ربط  من متوجه نمیشم مگه بیمارستان ها عمل بینی میکنن؟ اصن کجا میشه ارزون بین ...

بیمارستان خصوصی عزیزم همین تیم لیپو قیمتاش از جاهای دیگه بهتره بعضی وقتا هم جشنواره میزارن تخفیف میدن

بیمارستان خصوصی عزیزم همین تیم لیپو قیمتاش از جاهای دیگه بهتره بعضی وقتا هم جشنواره میزارن تخفیف مید ...

شهرای دیگه م دارن؟

من قزوینم 

میریم بیمارستان هم ویزیت میشیم هم عمل یا برای ویزیت مطب میریم؟

ببخشید یه سوال بی ربط  من متوجه نمیشم مگه بیمارستان ها عمل بینی میکنن؟ اصن کجا میشه ارزون بین ...

امممم اره بیمارستان نسبت ب کلینیک خیلی قیمتش مناسب تره،من همون روزی ک پیش مشاور ایشون رفتم قبلش یه دکتر دیگم رفتم اون گفت من تو‌کلینیک عمل میکنم هزینش هم سی و پنج ،مطبشم گاندی بود یه مطب دیگ هم داشت تو زعفرانیه بیشتر این دکترا پول جاشونو‌میگیرن،بعد در جواب اینکه تو بیمارستان هم عمل میکنن یا ن اینطوریه که یسری بیمارستانا ک خود این دکترا تعیین میکنن اره عمل داره هرجایی نداره،الان دکتر حجتی تو بیمارستان پارسا عمل میکنه

بیمارستان خصوصی عزیزم همین تیم لیپو قیمتاش از جاهای دیگه بهتره بعضی وقتا هم جشنواره میزارن تخفیف مید ...

الانم تو‌تخفیفه دیگ اره؟ چون میگفتن قیمت اصلی سی .سی و خورده ایه

امممم اره بیمارستان نسبت ب کلینیک خیلی قیمتش مناسب تره،من همون روزی ک پیش مشاور ایشون رفتم قبلش یه د ...

خیلی ممنونم قیمتارو من خوندم تو تاپیک شما شاخ درآوردم آخه من به بیشتر دکترای بینی شهرمون زنگ زدم از ۲۳ به پایین نبود بعد اینجا میگین ۱۵_۱۷ اینا من ذوق کردم😅

الان من بینی خودم گوشتی بود جای دیگه میرفتم زیر۲۵ نمی‌گرفت اینجا کلش شد۱۷

مبارکت باشه عزیزمممم😍❤️ 

من همه جای صورتم اوکیه حتی لبام انقد خوبه هیشکی فکر نمیکنه طبیعیه اونوقت دماغم انقد بزرگه که هیچ چیز صورتم به چشم نمیاد اعتماد به نفسم اونقدر پایینه 

باید ببینم تو شهر خودمون هم هست همچین بیمارستانی🥺

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز