2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 5560 بازدید | 85 پست
اره عزیزم ببین بنظر من اصلا مشاوره نرو تو واتساپ یا ایتا عکس بینیتو بفرست مشاوره بگیر ازش میخوای شم ...

اره دقیقا منم موافقم باهات👍🏻اگر بخوای شماره یکی از مشاور هاشون ک باهاش در ارتباطم بهت بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استخوانیه ؟

ببین صورت من گرده بینیم استخوانی و قوز دار میخوام نیمه فانتزی باشه ،ب قول دوستان در درجه اول دکتر چیزی ک به صورتت بیاد پیشنهاد میکنه توهم چیزایی ک میخوای ب دکتر بگو تا اونطوری ک میخوای باشه مثلا چقدر سر بالا باشه سوراخا چطور باشه و …

عزیزم چقدر خوبههههه خیلی بهت میاد😍🤩پس منم همین نیمه فانتزی عمل میکنم 🥹🤩

اره خدا روشکر من که خیلی راضیم ان شاءالله برای تو هم هرجور دوست داری بشه فقط من خیلی تاکید کردم که قوسش کم باشه آخه بعدش آدم پشیمون میشه اگه زیاد باشه

اره خدا روشکر من که خیلی راضیم ان شاءالله برای تو هم هرجور دوست داری بشه فقط من خیلی تاکید کردم که ق ...

اره دقیقا منم همین نظرمه،بعد من یه مشکل دیگ ک دارم خیلی دوست ندارم مثل این عکس سوراخا عقب باشه یکم باز تر باشه …مال شما چطوریه این مدلیه؟ 

من قبل عمل اونو دیدم استخوانی بود با انحراف و قوز خیلی زیاد بعد عمل خیلی خوب شده بود

اووو ک اینطور ،خداروشکر که کارشون خوبه اولش داشتم پشیمون میشدم😂یکم گشتم راضی تر شدم بعدم ک الان با شما مشورت کردم خیالم راحت شد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز