2777
2789
عنوان

کوروش کبیر...

316 بازدید | 13 پست

کوروش کبیر چه زیبا سخن گفت :

اگر در دل کسي جایي نداري، فرش زیر پایش هم نباش...

جایي که بودن و نبودنت هیچ فرقي نداره، نبودنت رو انتخاب کن. اینگونه به بودنت احترام گذاشتي...

محبوب همه باش، معشوق یکي

مهرت را به همه هدیه کن، عشقت را به یکي...

با هر رفتني اشڪ نریز و با هر آمدني لبخند نزن

شاید آنکه رفته باز گردد و آنکه آمده برود،

آنقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها و بي مهري ها زمین گیر نشوي...

لازم است گاهي در زندگي، بعضي آدمها را گم کني تا خودتو پیدا کني ...

بعضي از آدمارو باید دوست داشت،

اما بعضي از آدمارو فقط باید داشت......

خدیا یعنی نمیشه ی کوروش دیگه از دل ی شیر زن ایرانیه دیگه زاییده شه 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاوش های تاریخی نشون میده از کل هیکل کوروش بزرگوار فقط منشور حقوق بشرش مونده. اونوقت این همه جملات عمیق و فلسفی رو از کجا درمیارن من نمیدونم

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جالب بودن اما واقعا کوروش کبیر اینارو گفته؟منبعتون چیه؟

اخه گاهی یه جمله رو به اسم کوروش کبیر گفتن به اسم پروفسور سمیعی گفتن بعد میبینی اصلا یه توییت از یه نویسنده گمنامه

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
یه شیر مرد ایرانی هم لازمه 

نکته ظریفی بود 🥲❤️

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
جالب بودن اما واقعا کوروش کبیر اینارو گفته؟منبعتون چیه؟ اخه گاهی یه جمله رو به اسم کوروش کبیر گفتن ...

عین همون جمله ای که من خونده بودم از کوروش نقل قول شده بود یه نفر دیگه از اسکندر مقدونی و یه جای دیگه از گاندی نقل قول کرده بود😂

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عین همون جمله ای که من خونده بودم از کوروش نقل قول شده بود یه نفر دیگه از اسکندر مقدونی و یه جای دیگ ...

ببین مطمئن باش یکی دو جای دیگه هم به اسم پروفسور سمیعی بوده دیگه اونارو ندیدی😀

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

من شدیدا برای کوروش کبیر احترام قائلم. بزرگترین افتخار تاریخ ایران. اما ناموسا خودتون خندتون نمی گیره هر جمله ای رو می چسبونید به کوروش کبیر😂

کوروش کبیر گفته فرش زیرپایش نباش؟😂😂

خداوندا از دست شماها 🤲

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
جالب بودن اما واقعا کوروش کبیر اینارو گفته؟منبعتون چیه؟ اخه گاهی یه جمله رو به اسم کوروش کبیر گفتن ...

واقعا منبع اصلیش رو نمیدونم شاید نویسنده از کوروش کبیر الهام گرفته ولی جالب شد برام پیگیر بشم

کاوش های تاریخی نشون میده از کل هیکل کوروش بزرگوار فقط منشور حقوق بشرش مونده. اونوقت این همه جملات ع ...

درسته حرفتون 

شاید الهام گرفته شده از کوروش کبیر