2777
2789
عنوان

تکلیف مهریه چیه ؟؟

379 بازدید | 35 پست

وقتی طرف ماشین قایم کرده.  چند ماه درگیرم اما.   قایم کرده پس برا مهریه چ کار کنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرش که چی😑نمیتونه بفروشه،نمیتونه ببره بیرون، برو پاساژ های شهرتون  بپرس،اکثرا میبرن پارکینگ

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       
چه بی رحمید بنده خدا مگه چیکار کرده ک تا ماشین زیر پاش میخوای 😐

بی رحم چیه... اصلا ماشین برای خودش!!!

ولی مهریه رو باید بده دیگه، یا داره و سکه میده... یا سکه نداره و معادل قیمت سکه باید از اموال بده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
برو درخواست بده حکم توقیف ماشینشو بگیر هر وقت بهواد معامله کنه ماشین میره پارکینگ اگرررر به نام خودش ...

تو قیفع. چند ماهه 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کلا بنظرم زن کالا نیست که از ازا پول(مهریه)خودش رو بفروشه برای همونم هیچوقت از مهریه خوشم نیومد  ...

چه ربطی به کالا داره مقایسه میکنی عزیزم 

وقتی یک دختری با زیبایی جوونیش وارد زندگی میشه و احساساتش و میاره تو زندگی مرده میبینه نخالست 

بیاد فیلم هندی بازی کنه بگه من کالا نیستم 

همون خارج کشور نصف دارایی مردو میدن ب زن 

بحث کالا بودن نیست بحث اینه اون مویی سفید دختر چین و چروک که بهش داده شده  احساس دختر هزینش خیلیییییی بالاتر از یه مهریست زن بشینه تو خونه تا میانسال شد مرد بره با یه جون بزنه در ک و ..... زنه بعد بگه من  کالا نیستم  اتفاقا باید پدر مردی که با احساس دختر بازی میکنه رو دراورد 

کلا بنظرم زن کالا نیست که از ازا پول(مهریه)خودش رو بفروشه برای همونم هیچوقت از مهریه خوشم نیومد  ...

خودم مجردم ولی اگر ازدواج کنم شوهرم پررو بازی در بیاره باید تاوان تمام احساستمو ب‌ده