2777
2789
عنوان

لکه بینی

90 بازدید | 5 پست

سلام.پلی کیستیک دارم رفتم دکتر لتروزول و اچ سی جی بهم دادن زدم و اقدام کردم الان دوروزه از زمان عادتم میگذره ک لکه بینی دارم یا صورتیه یا قرمز خیلی روشن عادتم همیشه با خون کثیف سیاه شروع میشده این خون جدیده و اصلا زیاد و ادامه دار نیست.تست هم زدم منفی بود الان وضعیت من یعنی چی ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

ان شالله که خون لانه گزینیه 🤭

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن ک قبل از پریودی خون لانه گزینیه یانه؟تستمم ک منفی بود دیشب

نه سر تاریخ پریودی اگه پریود نشدی و لکه بینی داشتی یکی دو روز در حد یکی دو قطره لانه گزینیه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
نه سر تاریخ پریودی اگه پریود نشدی و لکه بینی داشتی یکی دو روز در حد یکی دو قطره لانه گزینیه

شما چندسالته؟ تجربه بارداری داری؟ شرایط منو داشتی؟ اگ اره خوشحال میشم ک تجربتو بدونم

شما چندسالته؟ تجربه بارداری داری؟ شرایط منو داشتی؟ اگ اره خوشحال میشم ک تجربتو بدونم

نه عزیزم من باردار نشدم تا حالا چیزی که گفتم طبق شنیده ها و تجربه اطرافیانمه💚