2777
2789
عنوان

بیاین😭😭😭😭

432 بازدید | 38 پست

امروز باز پریود شدم.

آخه یعنی چی من این ماه لتروزل خوردم و hcgزدم.با چهارتا فولیکول غالب ۱۹_۱۹_۱۴_۱۶ باردار نشدممممم.

بخدا حالم خیلیییی داغونه بگین من چ خاکی پس تو سرم بریزم آخهههه  

من دوم وقتمه چن روزه لک میبینم قطع میشه دیشبم خونریزی داشتم گفتم دیه پریود شدم دیدم صیح باز قطع شده

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
من دوم وقتمه چن روزه لک میبینم قطع میشه دیشبم خونریزی داشتم گفتم دیه پریود شدم دیدم صیح باز قطع شده

ایشالله تو باردار باشی.من که دیگه پر دلم غمه به جایی رسیدم حتی نمیتونم گریه کنم فقط نگاه میکنم و غصه میخورم  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ایشالله تو باردار باشی.من که دیگه پر دلم غمه به جایی رسیدم حتی نمیتونم گریه کنم فقط نگاه میکنم و غصه ...

فک نمیکنم با این وضع

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
شما هم دارو مصرف کردین؟

نه من ماه پیش رفتم پیش ماما خونگی

من تنبلی تخمدان دارم.دارو خوردم چهارتا فولیکول غالب داشتم گفتم دیگه حتمااااا باردار میشم ولی باز نشد ...

منم تتبلی دارم رژیمم☹

ایشالله تو باردار باشی.من که دیگه پر دلم غمه به جایی رسیدم حتی نمیتونم گریه کنم فقط نگاه میکنم و غصه ...

آخی عزیزم درکت می کنم 3 ماه پیش منم دارو خوردم آمپول هم زدم ولی بازم پریود شدم. انقدر گریه کردم ولی فایده نداشت

این رژیم واقعیت داره یا الکیه اونم بدونه نتیجه است؟منم قصد دارم دیگه این ماه رژیم بگیرم و ورزش کنم

من خودم با چشمم چن نفر رو دیدم رژیم  گرفتن لاغر کردن پیاده روی رفتن به ماه دوم نکشیده باردار شدن 

وزنت چقدره؟

سر خود رژیم گرفتی یا دکتر داری؟

خودم رژیم کالری شماری میکنم