2821
2789
قشمی هستم 

چه خوب.من میخوام چند روزی بیام سفر.نمیخوام هتل بگیرم.کدوم محله یا خیابان قشم خوبه و دسترسی به مکان های دیدنیش راحته که من اونجا دنبال سوییت و مهمانپذیر بگردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشمی هستم 

عزیز کدام پاساژ قیمتای مناسبی داره برای خرید لباس و کیف و کفش؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
چه خوب.من میخوام چند روزی بیام سفر.نمیخوام هتل بگیرم.کدوم محله یا خیابان قشم خوبه و دسترسی به مکان ه ...

نمیشه منم با خودت ببری؟!قول میدم همسفر خوبی باشم😛😊

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

عزیزم ، قشم پاساژ سیتی سنتر ۱ و ۲ هستش که قیمتاش بد نیست ولی اگه قیمت مناسب تر میخاهی برو درگهان اونجا چندین پاساژ داره دست فروش تو خیابونا بگرد قیمت مناسب پیدا میکنی

من قیمت گرفتم درگهان خیلی بهتر از سیتی سنترا بود

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
چه خوب.من میخوام چند روزی بیام سفر.نمیخوام هتل بگیرم.کدوم محله یا خیابان قشم خوبه و دسترسی به مکان ه ...

من یکماه پیش قشم بودم.

از توی دیوار یه سوییت سمت درگهان پیدا کردم.

ببین قشم خیلی بزرگ نیست و هرجایی سوییت بگیری راحتی،دلم خواست بازم برم😍غذا رو از رستورانهای محلی بگیر،توی روستاها غذاشون عاااالیه😋

من یکماه پیش قشم بودم. از توی دیوار یه سوییت سمت درگهان پیدا کردم. ببین قشم خیلی بزرگ نیست و هرجای ...

جدی مرسی که گفتی،سوییت رو از کجا رزرو کردید شما؟

من یکماه پیش قشم بودم. از توی دیوار یه سوییت سمت درگهان پیدا کردم. ببین قشم خیلی بزرگ نیست و هرجای ...

شماره تماس سوییتون رو داری تو خصوصی به من بدی؟

در ضمن اسم رستورانی که رفتی چی بود؟ کدوم غذاهاشون خوب بود،

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
زرنگگگ😂تو که جلوتر از من آدرس بازار پرسیدی😅فکر کنم خودت زودتر بری

برای خرید برو درگهان.قشم گرونتره ،درگهان پاساژ نخل و پاساژ دو دولفین.

البته قیمتهاش خیلی با شهر خودمون فرقی نداشت.

درگهان اطلس،پر از مغازه کفش و کیف هست اونجا یه مقدار از بقیه جاها مناسب تره،بعد خودم مانتو نمی پوشم زیاد اطلاعی از قیمت ندارم بازار قدیم قشم هم لوازم آرایشی بهداشتی مناسبه  و سعی کنین از بومی ها بخرین چون قیمت کمتر میدن بخاطر اینکه مغازه واسه خودشونه یا اجاره کمتر می پردازن وجنسشون ارزون تره لوازم خانگی خواستی برو روستا ی گیاهدان پر از لوازم برقی وارزون وقیمت مناسب ،لوازم جانبی گوشی وخود گوشی خود قشم پراز موبایلی و اررزون تره نسبت به درگهان

شماره تماس سوییتون رو داری تو خصوصی به من بدی؟ در ضمن اسم رستورانی که رفتی چی بود؟ کدوم غذاهاشون خو ...

نه شماره ندارم.

تو دیوار زیاده ببینین پیدا میشه،روستای سهیلی و یه روستا سمت ساحل لاکپشت ها.