2777
2789
وای خدا  چقدر دلم گرفت عزیزم  😭

ان شاالله که همه بچه ها سالم باشند

حتما شنیدن کلمه مادر افتخار بزرگیه

که لیاقتش رو من نداشتم

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که هنوز بچم به دنیا نیومده ولی  دختر داییم اولین حرف که زد اسم من بود 😂😂 اسمم اعظم گفت ع ...

نیست و نابودت کرد  

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...
ان شاالله که همه بچه ها سالم باشند حتما شنیدن کلمه مادر افتخار بزرگیه که لیاقتش رو من نداشتم

نه اینطور نیست 

شما لیاقت بزرگ کردن بچه ای رو داری که خیلی از ماها ، تصورش رو هم نمی تونیم بکنیم 

امیدوارم خدا بهت توان و قدرت و صبرش رو بده 

زیر سایه پدر و مادر باشه فرزند نازنینت عزیزم 

اکثرا بابا میگن ولی من چندتا ازشیرین زبونیاش بگم پسرم چندروز گریه میکرد هاپ حامامدام کجاست منم نمیدونستم چی میگه آخرش هواپیماش دید داد زد هاپ حامامدا فهمیدیم هواپیماس به جوراب میگفت داباب

نه اینطور نیست  شما لیاقت بزرگ کردن بچه ای رو داری که خیلی از ماها ، تصورش رو هم نمی تونیم بکن ...

تاپیک شیرینیه و پر از انرژی

نمی خوام بیشتر از این پیام بفرستم

پس از تاپیک میرم بیرون

فقط

قدر بچه های سالم تون رو بدونید و در کنارشون نهایت لذت رو ببرید

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
فقط یه مامان مو به مو اینارو یادشه ... سلامت باشه کوچولوتون 🌺

اررره 

میتولُش( لیموترش) 🤩🤩🤩🤩

جَع زار ( جعبه ابزار) 😍😍😍😍

داچ ( چایی) 🥰🥰🥰🥰

خدایا هی داره بچگیش یادم می خواد 

می خوام برم بیدارش کنم بوسش کنم 

ولی یاد شیطنت های بعدش می آفتم 

می گم بذار بخوابه 😂