2777
2789

چکار کردین خوب شده چه دکتری بردین مشکلش چی بوده؟؟دخترم هفت سالشه همش میگه دلم درد میکنه خیلی نگرانم چرا

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من شش سالشه. مثل ی پیرزن ۹۰ ساله هر روز یجاش درد میکنه. پا دست دل سر... بعد ک دخترخاله پسرخاله هاش میان سالم ترین آدم روی زمینه... نمیدونم واقعا راست میگن یا دروغ

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها اکثرا تو این سن استرس ک میگیرن یا فکرشون درگیره اینجوری میشن بیشتر بهش توجه کن و نوازشش کن

یا ی قاشق روغن زیتون بهش بده بعدش ی لیوان اب ولرم بخوره اگه سر دلش چیزی باشه رد میکنه انشالله

خب ببرش متخصص اطفال

بردم آزمایش کامل نوشت گفت مشکلی نداره دارو هم داد بش دادم بازم میگه دلم درد میکنه خیلی نگرانم مشکل جدی نباشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

دخترمنم یه مدت حسابی مارو ترسونده بود کلی آزمایشو سونو دادیم هیچیش نبود بردیم دکتر گفت که به خاطر مصرف آنتی بیوتیک هست بهش پودرای پروبیوتیک داد بعد چند روز خوب شد دیگه.الانم تا میگه دلم درده خودش میره ورمیداره و میخوره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست