2777
2789
عنوان

لنگ زدن کودک

415 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دخترم دو سال و دوماهشه حدودا دیشب مهمونی بودیم بابچه ها بازی میکرد خیلی بدوبدو وبپربپر کردن یا پشتی وبالشت میذاشتن میرفتن روش و‌میپریدن بعد اخرشب پتوجه شدیم یه پاش لنگ میزنه تا قبلش خوب بود  بدودبدو میکنه ولی ارم که راه میره لنگ میزنه...وقتی اومدیم خونه ازش سوال کردم کجات درد میکنه گفت پام دردمیکنه....خیلی نگرانم همسرم گوش نمیده ببرم دکتر کسی تجربه ای داره دراختیارم بذاره؟؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نیست بابا

زیادی بازی کرده پاهاش درد گرفته

استراحت کنه تا فردا خوب میشه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
بازم میگم پزشک  یعنی چی نمیذارع

عزیزم من روستا رندگی میکنم وبرارفتن به پزشک مهتاج همسرمم هرچی بهش میگم میگه چیزیش نیست خودش خوب میشه

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

خوب میشه بانو

توروخدا دعا کنید رفع بشه خودش

چیزی نیست بابا زیادی بازی کرده پاهاش درد گرفته استراحت کنه تا فردا خوب میشه

خداکنه اینجوری باشه کلافه شدم

من خودمم بچه دارم 

ولی سگم ی بار اینجوری شد پاش میبرد بالا نمیذاشت زمین رفته بود تو حیاط بدو بدو کرده بود بعد خیلی ترسیدیم نکنه چیزیش شده باشه دستم که زدم مور مور بود پاش بعد روغن زدم پاش ماساژ دادم گرم نگهش داشتم کم کم خودش خب شد پاشضرب دیده بود فکر کنم

شمام دخترت ی حمام اب گرم بگیره بعد با روغن پاشو ماساژ بده خودش خوب میشه

من خودمم بچه دارم  ولی سگم ی بار اینجوری شد پاش میبرد بالا نمیذاشت زمین رفته بود تو حیاط ...

چقدر زمان برد خوب بشه؟

خیلی میلنگه مگه منم پسرم بارها میلنگیده اما خوب شده

خیلی که نمیدونم چطوریه ولی خب کاملا پتوجه لنگشش میشی

با اجازه مدیر عزیز 🌹

سلام وقتتون بخیر 🙏❤

من یه دختر دانشجوام که تصمیم گرفتم دستم توی جیب خودم باشه 🌸

من در باسلام یه غرفه دارم 👇

غرفه من بهترین و با کیفیت ترین لباس های بچگانه ( پسرانه و دخترانه ) و لباس های زنانه ( مانتو ، پالتو ، لباس زیر ) و نوجوان ( پسرانه و دخترانه ) رو خدمتتون ارائه میده با بالاترین کیفیت پارچه و بهترین دوخت 🌹

دوست عزیزم خوشحال میشیم یه سر هم به غرفه من بزنی و غرفه من رو فالو کنی ، محصولاتم رو ببینی و از تخفیفات ویژه غرفه من استفاده کنی 🙏🌹❤🤩😍

basalam.com/boutiquebanafsheh?sh=copy-6564328-vendor-app

منم پسر ٤ ونيم ساله دارم امروز از عصر يك دفعه ميگه ساق پا و پشت زانوم درد ميكنه و پاشم لنگ ميزنه فقط هم يك پاش علائم درد رشد معمولا تو هردو پا هست ولي علائم تورم و التهاب و …هم نداره واقعا نگرانش شدم كسي تجربه داره؟