111helen مدیر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 19 عنوان گوشی چی بخرم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3837 بازدید | 34 پست سلام تا قیمت ۹ تومن گوشی که دوربین خوبیداشته باشه چی مدنظرتونه؟ 1401/10/26 | 04:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 شیامی نوت ۱۱ پرو پوکو ایکس ۳ پرو جفتشو داشتم خوب بودن آ ۷۱ و بالاتر هم کیفیت خو ... چند سال عمر کردی اینقدر گوشی خریدی 😜😜😜😜،😂😂😂،یعنی چی با لمس باز میشن؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ana_khanooom عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 367 چند سال عمر کردی اینقدر گوشی خریدی 😜😜😜😜،😂😂😂،یعنی چی با لمس باز میشن؟ خخخخخخخ باورت نمیشه تو ۶ ، ۷ سال چندتا گوشی عوض کردم😅🥴ولی خدایی اخریش پوکو ایکس تیری که ی ساله استفاده نیکنم عالیه با اثر انگشت قفل باز میکنن منظورم اونه
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 خخخخخخخ باورت نمیشه تو ۶ ، ۷ سال چندتا گوشی عوض کردم😅🥴 ولی خدایی اخریش پوکو ایکس تیری که ی ساله ا ... خب همه ی گوشی های الان با لمس باز میشن دیگه،من نوت ده خریدم میگم کاش نوت ده اس میخریدم،پس شما میگی سری اس خوب نیستن؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ana_khanooom عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 367 خب همه ی گوشی های الان با لمس باز میشن دیگه،من نوت ده خریدم میگم کاش نوت ده اس میخریدم،پس شما ... نه همشون حداقل تو سری سامسونگ اوناییی ک اس دارن مثلا نوت ده اس اینا با اثر انگشت باز میشنحقیقا من دوتا داشتم جفتشم یا هنگ کرد بعد یه خدا یا خود به خود خاموش میشد حس کردم از اونه شایدم نبوده ولی اونایی ک با اثر انگشت باز نمیشدن هیچکدوم ایمجوری نشدن