2777
2789
میخاستم بگم آیفون 13بخر گفتی 9تومن پشیمون شدم 😐😐

والا آیفون همچین چیز خاصی هم نیست من خودمو کشتم آیفون ۱۱ گرفتم کم کم دارم پشیمون میشم

در واقع هیچ برتری نسبت به گوشی های دیگه نداره 🤷🏻‍♀️

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

A52 خوبه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

شیامی نوت ۱۱ پرو 

پوکو ایکس ۳ پرو 

جفتشو داشتم خوب بودن 

آ ۷۱ و بالاتر هم کیفیت خوبی دارن

شیامی زیاد داشتم اونایی ک اس هستن (با لمس باز میشن)

همشون بعد ی سال یا هنگ میکردن یا خود ب خود خاموش میشدن

ولی بدون اسش رو خیلی استفاده کردم اخ نگفته

تعریف کیفیت دوربین پوکو رو شنیدم ولی نمیدونم چرا ظاهرش اونقدرا به دلم نمیشینه 

اره ظاهرش قشنگ نیست یکم تو دست هم سنگین 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

با اجازه مدیر عزیز 🌹 سلام وقتتون بخیر 🙏❤ من یه دختر دانشجوام که تصمیم گرفتم دستم توی جیب خودم باشه 🌸 من در باسلام یه غرفه دارم 👇 غرفه من بهترین و با کیفیت ترین لباس های بچگانه ( پسرانه و دخترانه ) و لباس های زنانه ( مانتو ، پالتو ، لباس زیر ) و نوجوان ( پسرانه و دخترانه ) رو خدمتتون ارائه میده با پایین ترین قیمت و بالاترین کیفیت 🌹 دوست عزیزم خوشحال میشیم یه سر هم به غرفه من بزنی و غرفه من رو فالو کنی ، محصولاتم رو ببینی و از تخفیفات ویژه غرفه من استفاده کنی 🙏🌹❤🤩😍 : https://basalam.com/boutiquebanafsheh?sh=copy-6564328-vendor-app

بنظرت فرق نداره😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مثلا چه فرقی داره؟

من از بچگی همه مارک گوشی امتحان کردم الانم ایفون دوازده دارم ولی فرق ایفون با مثلا سامسونگ چیه که همه ایفون رو ترجیح میدن؟

با اجازه مدیر عزیز 🌹

سلام وقتتون بخیر 🙏❤

من یه دختر دانشجوام که تصمیم گرفتم دستم توی جیب خودم باشه 🌸

من در باسلام یه غرفه دارم 👇

غرفه من بهترین و با کیفیت ترین لباس های بچگانه ( پسرانه و دخترانه ) و لباس های زنانه ( مانتو ، پالتو ، لباس زیر ) و نوجوان ( پسرانه و دخترانه ) رو خدمتتون ارائه میده با پایین ترین قیمت و بالاترین کیفیت 🌹

دوست عزیزم خوشحال میشیم یه سر هم به غرفه من بزنی و غرفه من رو فالو کنی ، محصولاتم رو ببینی و از تخفیفات ویژه غرفه من استفاده کنی 🙏🌹❤🤩😍

basalam.com/boutiquebanafsheh?sh=copy-6564328-vendor-app

همه مگه میتونن اونقد هزینه کنن آخه عزیزم.. هرکی میگه گوشی چی بخرم می یان میگن آیفون 13 یا s 22 .. ه ...

توان هم داشته باشم نمیخرم مگه اینکه پول مفت و بدون زحمت بیاد دستم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مثلا چه فرقی داره؟ من از بچگی همه مارک گوشی امتحان کردم الانم ایفون دوازده دارم ولی فرق ایفون با مث ...

دمت گرم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده