2777
2789
عنوان

ترمیم معدل نهایی

630 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

من امتحانات ترمیم معدل شرکت کردم

کارت ورود به جلسه رو حتما باید تو امتحان آخر تحویل داد تا برگه ها تصحیح بشن

من امتحانه فردا رو میخام غیبت کنم چون نخوندم و آخرین امتحانمه🥲🥲🥲چکار کنم؟😭 کارتو چجوری تحویل بدم ، خودم برم بدم نمیگن پس اومدی چرا امتحان ندادی😐نمیشه بدم مامانم ببره بده؟ وای دیوونه شدم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نری غیبت میخوری میزنن غایب. بری برگه رو خالی بدی تصحیح میکنن هر چی بگیری همون نمره رو میدن بهت.  ...

غایب بشی دوباره میتونی خرداد بدی

ولی کارت ورود به جلسه رو اگه تحویل تدی امتحانات هیچ کدوم تصحیح نمیشه🥲

اره ولی کارت ورود به جلسه رو اگه تحویل ندی امتحانای قبلیتم هیچ کدوم تصحیح نمبشه ،بنظرت بدم همون ماما ...

اره چرا نشه بگو اگه پرسیدن بگو مریض خدایی نکرده البته

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
اره ولی کارت ورود به جلسه رو اگه تحویل ندی امتحانای قبلیتم هیچ کدوم تصحیح نمبشه ،بنظرت بدم همون ماما ...

چه ربطی داره. هر سری میری یدونه برگه رو امضا میکنی که نشون میده اون امتحان حاضر بودی و ورقه امتحانیتم که اونجاس. حالا یدونه رو نری همین یدونه درس غیبت میخوری همین

چه ربطی داره. هر سری میری یدونه برگه رو امضا میکنی که نشون میده اون امتحان حاضر بودی و ورقه امتحانیت ...

اره غیبت میخورم ولی اوتجا همش مدیرش سر هر جلسه میگف اگه آخرین امتحانتونه کارتتونو تحویل بدین وگرنه هیچ کدوم امتحاناتون تصخیخ نمیشه🥲🥲