2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2637 بازدید | 46 پست
بابا اصلا رابطه جنسی جهنم، کثافت از همه چی منتقل میشه منم خوابگاه زندگی میکنم دانشجوام بیشتر میترسم& ...

نه اینجوریا نیست ویروس اچ‌پی وی تو محیط خارج از بدن زنده نمیمونه ولی خب این دلیل نمیشه شما بهداشت رو رعایت نکنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث ی جوشه ولی نمیترکه درد و خارش نداره رنگشم ب قهوه ای میزنه خیلی استرس گرفتم گفتید زگیله

منم رو گردنم زگیل دارم دلیل نمیشه که اچ‌پی وی باشه اچ‌پی وی فقط ناحیه ی مقعد  مهبل و اطراف اون هست نه روی قسمت های دیگه ی بدن ما هزاران نوع زگیل داریم 

نه اینجوریا نیست ویروس اچ‌پی وی تو محیط خارج از بدن زنده نمیمونه ولی خب این دلیل نمیشه شما بهداشت رو ...

جدی؟ مرسی اطلاعات دادی اینجا کلا تو استرسم همش🤦‍♀️

من نه ولی دوستم روی رون پاش زده بود و روی انگشت اشاره ش دو بار برد سوزوند برای شما از کی تا حالاس؟؟ ...

ن همین‌یدونس تازه زده

اره روی انگشت دیدم ولی اون رنگش ب صورتی میزنه

چی بگم والا
چجوریه روی گردنت؟

هیچی همرنگ پوستمه، عزیزم اگه پارتنر متعدد نداری و از پارتنر خودت مطمئنی نیاز به نگرانی نیست، من یه دو سال وسواس اچ‌پی وی گرفته بودم هر شیش ماه میرفتم ازمایش میدادم انقدر سرچ‌کردم انقدر دکتر میرفتم که الان با خیال راحت بهت میگم اونی که شما روی رون پات داری اچ‌پی وی نیست شاید زگیل باشه ولی اچ‌پی وی نیست الان خیلیا رو میبینم اچ‌پی وی دارن اصلا براشون اهمیت نداره حالا من نداشتم، همش تلقین میکردم دارم به شوهرم میگفتم   از کجا معلوم تو مجردی رابطه نداشتی قیافه ی شوهرم 😕

هیچی همرنگ پوستمه، عزیزم اگه پارتنر متعدد نداری و از پارتنر خودت مطمئنی نیاز به نگرانی نیست، من یه د ...

بابا من اصلا مجردمممم ن رابطه داشتم ن چیزی شبیه زگیل ک تو گوگله نیس مث جوشه 

خداکنه همینطور ک شما میگی باشه چون تو این چیزا ب شدت استرسی ام و توهم بیماری میزنم

چی بگم والا
بابا من اصلا مجردمممم ن رابطه داشتم ن چیزی شبیه زگیل ک تو گوگله نیس مث جوشه  خداکنه همینطور ک ...

نه جانم اصلا نگران نباش،اچ‌پی وی فقط از رابطه منتقل میشه والسلام مابقی زگیل تای بدن کاملا طبیعی هست و اکثر ادما دارن بشین درستو بخون و دنبال بیماری نگزد بچه حان

نه جانم اصلا نگران نباش،اچ‌پی وی فقط از رابطه منتقل میشه والسلام مابقی زگیل تای بدن کاملا طبیعی هست ...

تو همین چن دیقه داشتم میمردم از استرس هزارجور فکر و خیال اومد تو سرم

مرسی از شما🥲❤️

چی بگم والا

اره مثل جوش میمونه که نباید بهش دست زده بشه ولی برای اینکه مطمئن باشی بازم باید آزمایش بدی اینکه میگی خونریزی کرده احتمالا خاروندیش یا چیزی بهش محکم کشیده شده من سه ماه پیش رفتم پیش دکتر خواجه وند تست دادم و مثبت بود و برام دارو اینا نوشت و قرار شد بعد شش ماه دوباره برم تست بدم ببینم چی شده