2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم فوبیای hpv دارم و درک میکنم استرست رو

بخدا همین چند ساعت پیش بحثش بود با دوستم یهو رفتم دیدم خونریزی دارم داشتم سکته رو میزدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حتما واکسن بزن منم میزنم که راحت شیم

بخدا همین چند ساعت پیش بحثش بود با دوستم یهو رفتم دیدم خونریزی دارم داشتم سکته رو میزدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦 ...

گارداسیل فقط از تایپ پرخطرش جلوگیری میکنه تایپ کم خطر رو با زدن واکسن هم امکان گرفتنش هست،خارج از کشور از سن ۱۴ سالگی میزنن اونم رایگان حالا تو ایران؟؟؟😒😒خیلی خوبه که واکسنش رو بزنی، منتها باز هم باید تو رابطه ی جنسی بهداشت فردی رعایت شه، اصولا تایپ پرخطرش بی نشانه س و از داخل واژن گسترش پیدا میکنه و به بیرون منتقل میشه همیشه سعی کن سیستم دفاعی بدنت رو در حد بالا نگهداری 

گارداسیل فقط از تایپ پرخطرش جلوگیری میکنه تایپ کم خطر رو با زدن واکسن هم امکان گرفتنش هست،خارج از کش ...

بابا اصلا رابطه جنسی جهنم، کثافت از همه چی منتقل میشه منم خوابگاه زندگی میکنم دانشجوام بیشتر میترسم 

منم روی رونم زدم ولی فک نمیکردم زگیل باشه یاخدا

عزیزم اونی که روی رون پات زده رو ببر به دکتر نشون بده برات مسوزونه شایدم یه بار دیگه بیاد بالا بازم بسوزون و تموم بحث زگیل تناسلی با مال شما فرق داره البته اگه نزدیک مهبل نباشه