2777
2789
یجوری بود انگار داشت خواب میدید و الکی بود چون لحنشون فرق کرده بود  بنظرم خواب داشته میدیده او ...

ن خواب نبوده مگه میشه انقدر خواب 😑

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

یجوری بود انگار داشت خواب میدید و الکی بود چون لحنشون فرق کرده بود  بنظرم خواب داشته میدیده او ...

نه خواب که نبود 

ولی من دوست داشتم جیران برنگرده و شاه خودش بره کوهسار دنبالش

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم حس کردم داره خواب میبینه یه جوری بود رفتارشون حتی فیلم برداری و حرکات دوربین 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اتفاقا منم حس کردم داره خواب میبینه یه جوری بود رفتارشون حتی فیلم برداری و حرکات دوربین 

اره اره بعد اصلا اومدن جیران رو نشون نداد 

حرکات دوربین خیلی ضایع بود حالا من میگم خواب بوده ببین کی گفتم 

نه خواب که نبود  ولی من دوست داشتم جیران برنگرده و شاه خودش بره کوهسار دنبالش

اگ نشون نداد ک چجوری وارد حرم سرا شد بقیه چی گفت چجوری اوکی شد با شاه 

بقول دوستمون حرکات دوربین و لحنشون کاملا فرق داشت حالا ببین خوابه یا نه این‌جمعه معلومه میشه دیگ

اره منم حس خوبی نسبت به اونا ندارم زیاد😂ولی سیاوش و خدیجه هم خیلی قشنگ بود عشقشون☹

من انتظار بیشتر از آقای فتحی داشتم‌ با توجه به فیلم های عاشقانه تاریخی قبولشون مثل شهرزاد 

بنظرم چیزی که جیران رو بع نسبت کار های قبل ضعیف کرد این بود که عشق جیران و سیاوش به اندازه کافی قوی نبود...توی سریال شهرزاد عشق فرهاد و قباد هردوشون قوی بود و هر دوش طرفدار داشت..شاید بهتر بود بجای سیاوش یه بازیگر دیگرو انتخاب می کردند و عمق عشقشون رو بیشتر نشون می‌دادند تو سریال ...درصورتی که فقط قسمت اول سریال به عشق جیران و سیاوش پرداخته شد

اره اره بعد اصلا اومدن جیران رو نشون نداد  حرکات دوربین خیلی ضایع بود حالا من میگم خواب بوده ب ...

مطمنم خواب نبوده چون هیچ وقت نصف فیلم رو به یه خواب اختصاص نمیدن 

ولی بعد این همه دوری انتظار بود که آشتی و برگشتن بهتر بهش می پرداختن ...من خودم سکانس برگشتن جیران که در زد و اومد تو رو خیلی ضعیف دیدم‌ ..ینی تعجب کردم..

البته سکانس برگشتنش و در زدنش می‌خورد که خواب باشه ولی دیگه با ادامه ش فهمیدم خواب نیست اصلا 

آخرش چی میشه مگه من نمیدونم 

خب قصه جیران یک قصه تاریخی هست..جیران سوگلی ناصرالدین شاه بوده واقعا و کارگردان از داستان واقعی جیران این سریال رو الهام‌گرفته..  البته وقایعی که در طول داستان رخ میده اکثرا ساخته ذهن کارگردانه ...اما ماهیت داستان واقعیه