2777
2789

خدایا بسه دیگه😭😭😭ما خسته شدیم دیگه

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من هی خواستم دعوا راه بندازم دعوا کنم پا نداد 😂😂

آخر سر ساعت 6 بود مادر شوهرم گف میریم بیرون بیا رفتم ب آشنا دارن لباس می‌خریم گاهی قسطی میده برا خودم لباس گرفتم یکم آروم شد جو 😂😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
مگه الکیه  حالا مونده هفته ی گرامیداشت زن هستا فردا دوشنبه س جانم

😶🤣

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
مگه الکیه  حالا مونده هفته ی گرامیداشت زن هستا فردا دوشنبه س جانم

😅😅😅😅😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

خدا بخواد از روز تولدم یعنی ۲۶اذر سرسنگینه تا الان .به امید خدا روز مرررررد براش جبران کنم سنگیییین

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
خدایا بسه دیگه😭😭😭ما خسته شدیم دیگه

اینا خسته نمیشن😁

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد