2777
2789
عنوان

دندان قرجه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قالب برای دندون که موقع خواب می‌ذاری داخل دهان که موقع دندون قروچه ، دندان ها آسیب نبینه

اهان میدونی بعد از چه مدت خوب میشع و حدودا هزینش چنده

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 

نایت گارد میزاری که دندونات خراب نشه دندان قروچه رو درمان نمیکنه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
نایت گارد میزاری که دندونات خراب نشه دندان قروچه رو درمان نمیکنه

اهان یعنی درمان نداره ؟😪

قیمتش رو نمی‌دونم. 

ولی خوب شدنش بستگی به حال روحیت داره... 

نایت گارد درمان دندان قروچه نیست فقط اجازه نمیده دندونهات آسیب ببینه

قیمتش رو نمی‌دونم.  ولی خوب شدنش بستگی به حال روحیت داره...  نایت گارد درمان دندان قروچه ...

اهان مرسی عزیز

اهان یعنی درمان نداره ؟😪

برای درمانش باید بری پیش روانشناس

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
روانشناس مگه چیکار میکنه😅😅

علت دندان قروچه رو پیدا می‌کنه و درمان میکنه