2777
2789

من از صابون کلاژن و‌تریاک خیلی راضیم 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشای زیر پوستی ک فقط پاکسازی میخواد بقیش الکیه 

فوم شستشو ژوت سبز رنگ 

آبرسان بالانس یا اوردینری 

تونر بادی شاب تی تیری سبز رنگش

ویتامین سی هم بالانس 

اسکراب هم زیاد نزن چون جوش داری دو هفته ی بار مارک فریمن گریپ فروتش

ضد جوشم من ماسک لافارر میزنم زرد رنگه 

راضیم 

ماسک های فریمن خیلیی خوبن برای پوست چرب محصولات نوتروژینا خوب بود فوم شستشو نوآکنه ،الارو،درمالیفت

همش بستگی به پوستت داره ولی لاین نوتروژینا بیشتر تخصصی پوست خشکه 

من ژل شستشو شو گرفتم نارنجی بود فقط پوستمو پوسته پوسته کرد 

برا پوستای چرب ی سری از محصولاتو مخصوص پوست چرب بگیر 

وسایلی مثل فوم شستشو یا تونر اینارو مخصوص پوستای حساس بگیر 

فوم شستشو مدیلن.چربی پوست کنترل میکنه در عین حال پوستو خشک نمیکنه .ابرسان لافارر یکم بوش ممکنه هر کسی خوشش نیاد اما بین ابرسانای ایرانی بهترین مخصوص پوست چربشو بگیر فک کنم شماره یک .ضد جوش و اینا زیاد استفاده کردم از مارکای مختلف و قیمتای مختلف ولی ژل کنیدومایسین یک درصد برام از همه بهتر بود محمدلشم استفاده میکردم جالب نبود ولی ژلش خیلی خوب بود .برای جای جوش و قرمزیهم برا من ترمیم کننده خیلی جواب میداد درمالیفت .مدیلن .سیگل .فیکس دوکس ترمیم کننده های خوی دارن شب بزن و باهاش بخواب