2777
2789
عنوان

جای من باشید چه رفتاری نشون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 41 پست
اصلا مسئله نوع و شکل خونه نیست. مسئله اینه که فکر میکنه اگه این پولو به پدرش نده کار بدی کرده. یه جو ...

میدونم چی میگی ولی ذهنشو از این وادیا بیار بیرون

بگو الان از من که زنتم به تو محرم تر نیست حتی پدر و مادر 

بگو من دوست دارم در کناره هم پیشرفت کنیم و صاحب یه سقف بشیم برا ایندمون 

من دعا میکنم که ان شالله یه خونه خوب گیرتون بیاد 

فقط دست دست نکن ببرش هی خونه ببینه 

همش تو دیوار اگهی ببین

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ عنوان زیر بار نرووووو 

اگه سده قهر کنی 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

هنوز اتفاقی نیفتاده، ولی اصلا نمیفهمه... فقط چشمش پدر و مادرشو میبینه که اونا راضی باشن. مدام میگه م ...

بگو من مشکلی ندارم به شرطی که همه فامیلهای دور و برمون هم مثل قدیمی ها زندگی کنن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

هنوز اتفاقی نیفتاده، ولی اصلا نمیفهمه... فقط چشمش پدر و مادرشو میبینه که اونا راضی باشن. مدام میگه م ...

عجب

بگو می رفتی اززمان قدیم زن میگرفتی عجبا

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
خوش اشتها؟ اصلا نمیتونی تصور کنی چی هستن...تا پارسال نون و ماست میخوردن. از وقتی من ازدواج کردم بوقل ...

زبون داشته باش بجای سکوت بگو من پامو زیرزمین پدرت نمیزارم دوری و دوستی. اگه میخوای بری تنهایی برو اونجا زندگی کن 

همیشه میگفتم ما خیلی بدبختیم که محتاج رانندگی برادرمیم که اونم رچزنش نمی ذاره

ولی بدبخت تر از ما اونیایی هستن که محتاج پول پسر خانواده هستن

تصورش برام خیلی سخته پدر خانواده تو جیبش پول نداشته باشه بعد لحظه شماری کنه پسرش براش پول بده ،مادرش همین طور خواهر ، برادر....

ببین بگو قدیم از بچشون پول نمیگرفتن تو خونشون بشونن میخاستن کمکشون کنن بعدا مستقل بشن 

بعدشم بچه های الان مثل قدیم نیستن حریم باید رعایت شه استادی داشتیم میگفت خیلی از کسایی که خلافای ناموسی میکنن ما تو تحقیق فهمیدیم اتاقشون با پدر مادر یکی بوده 

خوش اشتها؟ اصلا نمیتونی تصور کنی چی هستن...تا پارسال نون و ماست میخوردن. از وقتی من ازدواج کردم بوقل ...

حقوق صنایع دفاع بالاس،ورنامخواست هستین؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

واقعا میفهمم و درکت میکنم چون منم همین سختی ها رو کشیدم تا حرف خونه میشد شوهرم میگفت بریم خونه مامانم وسایل رو بزاریم پذیرایی تو یه اتاق زندگی کنیم ، ماهم شهر دیگه بودیم بخدا اصلا دلم نمیخواست از اون شهر بریم با اینکه کم امکانات بود ، منم چند باری دعوا کردم حرف زدم واقعا بی فایده بود دیگه سپردم دست خدا اونقدر گریه کردم  گفتم خدا خودش کمکم کنه واقعا هم قربونش برم خودش نجاتم داد خونه ثبت نامی اسممون دراومد الان قسط اونو میدیم 

توهم هم بخدا توکل کن هم کوتاه نیا اصلا تا میتونی تلاش کن که نری اونجا حتی شده به قیمت دادگاه رفتن واقعا جدی میگم خیلی سخته یکجا زندگی کردن 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

اسی یاد یه نفر افتادم اونم خانواده اش زیادی براش مهم بودن ،برادرش یه شهر دیگه بود تو شهر اینا میخواست خونه  بخره پول کم داشت ،اون موقع این پول اندازه یه خونه کوچک داشت ،گفت میدم به برادرم اون خونه رو بخره ماهم این پولمون به عنوان رهن باشه اونجا زندگی کنیم ،بعد چندسال برادرش گفت از خونه بلند شید خودم  میخوام بشینم، باورت میشه الان شاید بیست سی ساله هنوز اجاره نشینه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده