2777
2789
عنوان

یه مشورت کوچیک

62 بازدید | 8 پست

سلام

من و همسرم دوساله ازدواج کردیم و تا الان خیلی مشکلا داشتیم، و سر همون مشکلات که میشه گفت اوایل زندگی اینا طبیعیه اما تحملمون کمه و الان بیست روزه که خونه پدرم هستم.. و اومدنی ایشون نیاوردنم و من از سر عصبانیت با پدرشوهرم اومدم که اشتباه کردم. 😔

و حالا جفتمون دلمون تنگ شده براهم و همش جفتمون پروفایل های مختلف میذاریم و غیر مستقیم باهم ارتباط داریم، اینم بگم ایشون بیش از حد مغروره و کینه ای بخاطر همین نمیاد دنبالم

حالا من تصمیم اینه خودم باهاش صحبت کنم اما نمیدونم چجوری سر صحبتو باز کنم و چی بگم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه مشکلتون واقعا حاد نیست و قابل بخششه بهش پیام بده بگو مرد مغرور من اگه دوست داری برگردم عدد ۱ و اگه قراره همینجوری دوریمو تحمل کنی که میدونم داری دیونه میشی عدد ۲ را به همین شماره ارسال کنید.

آخه تو که دوسش داری،مشکلتونم جدی نبوده چرا قهر اومدی خونه بابات که اینجوری بی تابش باشی.قول بده به من اگه برگشتی دیگه الکی قهر نکنی 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

جای اینکه قهر کنید و انتظار داشته باشید طرفتون غیبگو باشه،،  بشینید باهم حرف بزنید مسائلتونو حل ...

اینکارو انجام دادم اما آدم منطقی نیست و فقط حرف خودشو میزنه

اگه مشکلتون واقعا حاد نیست و قابل بخششه بهش پیام بده بگو مرد مغرور من اگه دوست داری برگردم عدد ۱ و ا ...

بخدا با پیامتون اشکم دراومد🥺😭

من اصلا هیچوقت باهاش قهر نمیکنم اصلا قهر کردنو بلد نیستم. 

دوست دارم اینکارو انجام بدم اما میترسم محل نده و بدتر کوچیک بشم😭😔

اگه مشکلتون واقعا حاد نیست و قابل بخششه بهش پیام بده بگو مرد مغرور من اگه دوست داری برگردم عدد ۱ و ا ...

نه خداروشکر مشکلمون به اون حد نیست

فقط یکمی زندگیمون سرد شده همین که مطمئنم میتونم درستش کنم

بخدا با پیامتون اشکم دراومد🥺😭 من اصلا هیچوقت باهاش قهر نمیکنم اصلا قهر کردنو بلد نیستم.  دو ...

وااااای بخدا قصدم این نبود اشکتو دربیارم،از کجا میدونی دوست داره؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

وااااای بخدا قصدم این نبود اشکتو دربیارم،از کجا میدونی دوست داره؟

نه بابا تقصیر شما نیست، اشکم از رو دلتنگیه

مطمئن بودم تا الان اما بخاطر پروفایلی که میزاره و حرفاش بهم به شک افتادم 

اما فکر میکنم از ته دلش نیست

نمیدونم🤷🏻‍♀️