2777
2789
عنوان

دلبر آسمونی🖤

1267 بازدید | 81 پست

به آسمونیاتون یه جمله بگید...

خودم:

من هنوز منتظرم بیای بگی همه چی‌خواب بوده و قرار نیست هیچوقت از پیشم بری...🖤

دلبر آسمونی من،رفیقترین خواهر...

هنوز باور من نمیشه که رفتی ولی،هنوز عاشقتم،تو وجود منی...خانوم‌کوچولوی من!فائزه ی من🖤

حرفی ندارم 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموم خیلی دلش میخواست وکیل شدنمو ببینه ولی زود رفت😕امسال نهایت تلاشمو میکنم برا آزمون💔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خدا رحمت کنه خواهر عزیزتو

منم دوست عزیزمو به اسم سمیه از دست دادم خییییلی یهویی...چند روز قبل از عروسیش بود ....خییییلی شوکه شدم الان دو ساله گذشته ولی دوس ندارم باور کنم دیگه نیس

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

هیچ کدوم از نزدیکانم که خیلی نزدیک باشند فوت نکردن 

ولی همیشه معرفت به خرج دادم و کنجکاوی که بتونم از گذشته جدم که فوت شدن تحقیق کنم و یه چیزی به دست بیارم 

فقط میخواستم بگم توی دوره ای که هیچ کس از شما مخصوصا بابا میرزا یاد نمیکنه یکی از بچه زاده هاتون هر روز به فکرتونه 

روحتون شاد🖤

کاشکی قدرت اینو داشتم ببینمتون 

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

( دوست دارم خواهر کوچولوی من )

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

مامان .بابای عزیزم نمیدونم چه طور تونستم نبودنتون رو تحمل کنم ...

نمیدونین رفتنتون تو یک سال چقدر سخت بود و هست

کاش میشد برای یه لحظه دوباره ببینمتون  

بابای عزیزم رفتنت رو هنوز باور نکردم 

دوستون دارم

عشق یعنی زندگی با یاد تو
میبینه،مطمئن باش

امیدوارم چون خیلی ناراحتم چرا زودتر ازمون شرکت نکردم😓

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!