2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست
قدمتون رو چشم . انشالله بهتون خوش بگذره . درسته هوا سرده ولی انشالله از فردا باز بهتر میشه تفریحی هم ...

عزیزدلم..❤

کاش همه مثل شما بودن😅🙂

البته بقیه دوستان هم حق دارن اگر ناراحت بشن، شرایط سختیه.. اگر موقعیت بهتری بود خودمونم راحتتر بودیم ولی خب.. دیگه توکل به خدا

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
نه گلم شمام مجبور شدین ایشالا تو این شرایط سختتون نشه آخه مسافرت تو این شرایط به آدمم نمیچسبه بیشتر ...

دقیقا همینه، درسته خودمونم اذیت میشیم..ولی از بقیه گشت و گذارها میزنیم، میریم حرم و هتل🙂

هتل رزرو کردیم از قبل

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا همینه، درسته خودمونم اذیت میشیم..ولی از بقیه گشت و گذارها میزنیم، میریم حرم و هتل🙂 هتل رزرو ...

خوش بگذره عزیزم التماس دعا 

ایشالا پا قدم شما خوب باشه مشکل گازشونم حل شه من خودم مشهد نیستم ولی واقعا آدم ناراحت میشه ک کشور اینجوریه

خوش بگذره عزیزم التماس دعا  ایشالا پا قدم شما خوب باشه مشکل گازشونم حل شه من خودم مشهد نیستم و ...

قربونت برم محتاجیم ب دعا عزیزم،جاتون سبز🙂💚

آره واقعا.. انشالله خدا نظر کنه به هممون،شرایطه همه چی وحشتناکه🙁

عزیزدلم..❤ کاش همه مثل شما بودن😅🙂  البته بقیه دوستان هم حق دارن اگر ناراحت بشن، شرایط سختیه ...

اره اگه هوا گرم بود به خودتون هم بیشتر خوش می‌گذشت . به نظرم حالا که ابن همه هزینه کردین و دارین میایم جاهای دیگه هم برین نزار سرما مسافرتتو خراب کنه . 

اره اگه هوا گرم بود به خودتون هم بیشتر خوش می‌گذشت . به نظرم حالا که ابن همه هزینه کردین و دارین میا ...

اره حالا باز باید هوارو ببینیم چجوریاس 

وگرنه تور رایگانم داره سفرمون ب چالیدره و طرقبه اینا.. بازه اونجاها؟؟؟ پاساژا چی بازن؟ مث فردسی و زیست خاور و بازار رضا اینا

اره حالا باز باید هوارو ببینیم چجوریاس  وگرنه تور رایگانم داره سفرمون ب چالیدره و طرقبه اینا.. ...

بازارا صد در صد بازن پاساژا که حتما . چالیدره نمی‌دونم ولی طرقبه بازه . حالا قبل اینکه برین پرس و جو کنین