2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست
عجب ... خودشون دارن منجمد. میشن چ وقت مسافرت...

عزیزم ما از یکماه قبل بلیط گرفتیم، چمیدونستیم اینجوری میشه؟!

بعرشم کنسل نمیشد بکنیم وگرنه انقدری عقل داریم که الان وقت مسافرت اونم ب مشهد نیس خب

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دیونه ای ؟😐😐😐اونجا الان نصف شهر گاز ندارن دارن از سرما یخ میزنن آنوقت تو میخوایی بری اونجا

ببخشید ما از یکماه قبل بلیط گرفتیم و نمیشد کنسل کنیم. زنگم زدم خودم..

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
ببخشید ولی تو این شرایط کمبود گاز چرا سفر میکنین ب شهرشون 😑

بخدا از یکماه پیش بلیط کردیمو رزرو کردیم

مگه کف دستمونو بو کردیم اخه!

وقت گیر آوردین؟ خوشحالم هستی؟ الان وقت مشهد رفتن نیست 

کاش وقتی چیزیو نمیدونین انقدر تکرار نکنین الکی

میگم از یکماه پیش رزرو کردیم، بلیط برامون صادر شده و نمیشد کنسل کنیم. وگرنه خودمون عقل داریم میدونیم اینو بخدا

خیلی سرده مشهد بی اندازه سرده این چند روز که وحشتناک بود امروز باز یکم بهتر بود . گاز هم نیست فشار کم . 

حالا که نمی‌تونین بلیطتون رو قطع کنین حتما قبلا پرس و جو کن واسه مکان هتلی چیزی . 

زنگ بزن از هتل ها مختلف بپرس. ولی بیایی مگر فقط بری داخل صحن های حرم که بیرون اینقدر سرد لذت نمیبری ...

اره. میدونمم الان وقت مسافرت نیس

اونم به مشهد

ولی چیکار کنیم نشد کنسل کنیم‌بخدا

خیلی سرده مشهد بی اندازه سرده این چند روز که وحشتناک بود امروز باز یکم بهتر بود . گاز هم نیست فشار ک ...

هتلمون هتل عماده، تو خیابون طبرسی.. لباس گرم خیییلی برداشتیم

تفریحی نمیخایم بیایم،زیارتی فقط

کاش وقتی چیزیو نمیدونین انقدر تکرار نکنین الکی میگم از یکماه پیش رزرو کردیم، بلیط برامون صادر شده و ...

من تا حالا نشنیدم نشه بلیط کنسل کرد

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
تازه همه جام تعطیله😁

اشکال نداره،میخوایم بریم زیارت یکم😅

امروز هوا بهتر بود کاش تو موقعیت بهتری میومدید به هر حال امیدوارم بهتون خوش بگذره تو شهرمون

قربونت برم مرسی🙂

هتلمون هتل عماده، تو خیابون طبرسی.. لباس گرم خیییلی برداشتیم تفریحی نمیخایم بیایم،زیارتی فقط

قدمتون رو چشم . انشالله بهتون خوش بگذره . درسته هوا سرده ولی انشالله از فردا باز بهتر میشه تفریحی هم برین جاهایی که میشه رفت . 

من تا حالا نشنیدم نشه بلیط کنسل کرد

میشد بلیط کنسل کرد ولی کل پولمون میرفت، ۱۲ میلیون پَر.. اونم تو این شرایط اقتصادی

دیگه گفتیم از تفریحاتمون میگذریم، پارک و خرید نمیریم فقط میزیم زیارت.. همین!

بخدا از یکماه پیش بلیط کردیمو رزرو کردیم مگه کف دستمونو بو کردیم اخه!

نه گلم شمام مجبور شدین ایشالا تو این شرایط سختتون نشه آخه مسافرت تو این شرایط به آدمم نمیچسبه بیشتر عذابه اگه جای مناسبی پیدا نکنین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز