2821
2789
عنوان

حوزه کنکورم

960 بازدید | 27 پست

الان کارت ورود به جلسه ام رو چک کردم برای کنکور دیدم حوزه ام اون سر شهره... 

مگه حوزه براساس آدرس خونه مشخص نمیشد؟ من الان باید یکساعت زودتر حرکت کتم یعنی؟ 😩

サバ です、 صبا هستم 😼

برا منم اونسره.خاک توسرشون

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ساعت چند شروع میشه؟

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

ن، منم امسال ک کنکور دادم دور بود ازم، سال قبلشم دور بود 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
من حوزه کنکورم قشنگ یه ۴۰ دقیقه ای با ماشین راه بود تا خونمون خارج شهر بود دانشگاه ازاد

دقیقا برا منم

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
مرسی عزیزم البته این رو که آزمایشی کنکور میدم و هدف تیر ماهه 😊❤️

ایشالا موفق باشید ❤️❤️

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
وای خاک بر سرشون چرا اینقدر دور گذاشتن؟؟  5 و 6 باید برم بیرون که به شلوغی ورود نخورم ظلمههه😭

پارسالم برا من دور بود.گوشی هم ک نمیشد ببرم.تا برگشتم جونم دراومد

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
من حوزه کنکورم قشنگ یه ۴۰ دقیقه ای با ماشین راه بود تا خونمون خارج شهر بود دانشگاه ازاد

منم الان خارح شهره دانشگاه پیام نورم برای تیر خیلی نزدیک بود حوزه ام ده دقیقه با ماشین بود

サバ です、 صبا هستم 😼