2777
2789

برای نهم به دهم چه منابعی رو پیشنهاد میکنین؟به جز+۱ ۳۱ استان 

برای ریاضی یه کتاب میخوام هم تست و سوال تشریحی و درسنامه داشته باشه هم برای مدرسه هم برای ازمون کمکم کنه ممنون میشم راهنمایی کنین

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻

خواهرم فقط یه eq خرید 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ششم به هفتم هم تیزهوشان قبول شدم هم نمونه دولتی 

الان هم سال آخرم 

یه پشنهاد از من به تو 

فقط فرار کن و اصلا سمت این مدارس نیا 

بی ادبی نباشه ولی خیلی خیلی خیلی تخمی و اعصاب خورد کنن و به جز نابود کردن روحیت هدفی ندارن

منم اگه سال آخر نبودم قطعا میومدم بیرون ولی امسال بدترین فشار و زجر رو دارم تحمل میکنم 

حتی دوستای صمیمیم هم که نمونه دولتی هستن دارن زجر میکشن 

ولی خب نمونه دولتی از لحاظ فشار و زجر واقعا بهتر از تیزهوشان حداقل اونقدر فشار روانی روت نیست

یعنی هیچ کتاب درسی نخوندید؟ 

نه دیگه همون کتاب‌های درسی مدرسه ، معدلم ۲۰ بود

الانم یازدهم تجربی تیزهوشان میخونم

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !
نه دیگه همون کتاب‌های درسی مدرسه ، معدلم ۲۰ بود الانم یازدهم تجربی تیزهوشان میخونم

بسلامتی عزیزم، پسر منم از مهرماه شروع کرده به خوندن، استرس دارم این همه زحمت میکشه و همه ی ساعاتی هم خونست مشغول درس هستش، بیشتر از این میترسم که میگن برای دهم زیاد ظرفیت ندارن، مثل تکمیل ظرفیت هست و اولویت با خود تیزهوشان متوسطه اول هست برن برای دهم بدون امتحان ورودی

بسلامتی عزیزم، پسر منم از مهرماه شروع کرده به خوندن، استرس دارم این همه زحمت میکشه و همه ی ساعاتی هم ...

تو شهر ما هم ظرفیت ۷ نفر بود اونم با۴۰۰ ، ۵۰۰ شرکت کننده ، زیاد خودتون رو اذیت نکنین ، درسته این مدارس خیلی خوبه ولی کلی هم سختی و استرس داره

تو شهر ما هم ظرفیت ۷ نفر بود اونم با۴۰۰ ، ۵۰۰ شرکت کننده ، زیاد خودتون رو اذیت نکنین ، درسته این مدا ...

البته اینم بگم من بجای دخترم حرف زدم چون اون ساعت ۱۰ می‌خوابه ۶ صبح بیداره اهل چت و گوشی نیست بجز شاد ، چون واقعاً وقت فضای مجازی رو هم نداره

سلام دوستان من الان سه روز دیگه ازمون دارم و کتابایی که تو امتحان میاد رو دوره کردم تا یه حدودایی و اینکه ازمون های سال های پیش رو اگه بزنم نمونه دولتی اصفهان قبول میشم؟ معدلمم ۲۰