2777
2789
عنوان

تيروئيد

92 بازدید | 8 پست

خانوما من قرص لووتيروكسين مصرف ميكنم باردارم هستم.،تو اين دوره سرما خوردم شربتم ميفتاد ٧صبح قرص هم كه به صورت ناشتا هست،شربت رو ٧ميخوردم قرص رو ١اينا كه از خواب بيدار ميشدم قبل غذا،به نظرتون مشكلي ايجاد ميكنع چون گفته ناشتا؟☹️يا شربت ربطي به ناشتا بودن نداره؟دوروز فقط اون طوري شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای قرص تیروئید ، سعی کن صبحا سر یک ساعت مشخص مثلا هر روز ۸ صبح بخوری 

حداقل ۴ ساعت قبلش باید ناشتا باشی و حداقل نیم ساعت بعدش صبحانه بخوری ، این بیشترین جذب قرص رو داره

مخصوصا تو بارداری باید منظم باشه 

برای قرص تیروئید ، سعی کن صبحا سر یک ساعت مشخص مثلا هر روز ۸ صبح بخوری  حداقل ۴ ساعت قبلش باید ...

يعني٤ساعت ناشتا بودن كافيه؟بيشتر وقتا منظمه و سره همون ساعته فقط روزايي كه دكتر ميرم اونم ماهي يبار زود مصرفش ميكنم،فقط از ميزان ساعتي كه ناشتا بايد باشم ميترسم چون ٧مصرف كردم شربتو ١انا هم قرص رو خوردم يعني پس مشكلي نداره نه؟

نه عزیزم یکی دو روز مشکلی نداره

آره ، حداقل ۴ ساعت قبلش باید ناشتا باشی

وگرنه یکی که خیلی منظم بخواد بخوره

مثلا ۱۲ شب میخوابه و ۸ صبح قرص میخوره و نیم ساعت بعد صبحانه ، اینطور ۸ ساعت ناشتاست