2777
2789
من خودم هرروز سه چهارتاش رونگاه میکردم.فیلمش پلیسی خیلی باحاله.هرقسمتش هم دوساعته.ولی از قسمت ۵۰به ب ...

اوه خب اگر پلیسیه حتما باید ببینمش

اوووو دوساعت خیلیه برای هرقسمت فکر کنم تازه شروعش کنم تا برسم به 50 60 حداقل 4 قسمت دیگه بیاد 😀

サバ です、 صبا هستم 😼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه خب اگر پلیسیه حتما باید ببینمش اوووو دوساعت خیلیه برای هرقسمت فکر کنم تازه شروعش کنم تا برسم به ...

اره ببینش خیلی باحاله.

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
تو سریال معرفی کن یکم😅

حتما میبینمش

منم با ایرانی خیلی ارتباط نمیگیرم

برای سریالم خیلی دیدم، بیشتر کره ای دیذم البته بسته به ژانری که دوست داری باید بگم ولی موردعلاقه های خودم که جدیدا دیدم اینان 

کوری، کافه مینامدانگ، دانشکده حقوق، عدالت برای نوجوانان، وکیل وو فوق العاده، دکتر روح، وکیل یک دلاری 

فعلا همینا تو ذهنمه 

サバ です、 صبا هستم 😼
حتما میبینمش منم با ایرانی خیلی ارتباط نمیگیرم برای سریالم خیلی دیدم، بیشتر کره ای دیذم البته بسته ...

همشون کره ای؟

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
حتما میبینمش منم با ایرانی خیلی ارتباط نمیگیرم برای سریالم خیلی دیدم، بیشتر کره ای دیذم البته بسته ...

👌💙

اره.... کلا کره ای و انیمه خیلی میبینم 😅 سریالای خوب هالیوود و اینام که خودشون معروف میشن همه جا م ...

چندروزه دنبال ی سریال جالبم منتظرم سلطنت ابدی تموم کنم برم وایکینگ ها🚶‍♀️

چندروزه دنبال ی سریال جالبم منتظرم سلطنت ابدی تموم کنم برم وایکینگ ها🚶‍♀️

هوممم خوبه اگر بتونب با انیمه ارتباط بگیری بنظرم صدای خاموش و پرفکت بلو هم خیلی خوبن

サバ です、 صبا هستم 😼
هوممم خوبه اگر بتونب با انیمه ارتباط بگیری بنظرم صدای خاموش و پرفکت بلو هم خیلی خوبن

اتفاقا چندروزه تواینستا هی پست های انیمه میبینم

میخوام برم ببینمشون ولی نمیدونستم ازکجاشروع کنم وچطورین دیگه منصرف شدم.ولی اینارومیرم میبینم

اتفاقا چندروزه تواینستا هی پست های انیمه میبینم میخوام برم ببینمشون ولی نمیدونستم ازکجاشروع کنم وچط ...

انیمه یکم ارتباط گرفتن سخته باهاش اینام سیتمایی ان میشه زود دیدشون اگر خوشت اومد میتونم سریالیای خوشگلش رو هم معرفی کنم

サバ です、 صبا هستم 😼
انیمه یکم ارتباط گرفتن سخته باهاش اینام سیتمایی ان میشه زود دیدشون اگر خوشت اومد میتونم سریالیای خوش ...

باید امتحان کنم اگ اوکی بودن میام بهت پیام میدم🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز