2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد عمل بینیش این‌مدلی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 47 پست
خانومی راهنماییم میکنی؟😭 بینی من اولا خیلیییی بزرگه بینهایت بزرگتر از بینی قبلیم دکترمم انگار رو ...

معلومه ورمه دیگ . مال منم اولش ورم ی سمتم بیشتر بود  نا متقارن بود .  اندازشم همه میگفتن اندازه ی قبل عملته با نوک گرد شده .   ورمت چون زیاده سفته حس میکنی استخونه ولی به مرور نرم میشه و ازبین میره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستی عزیزم عکسو بزارم؟

هستم عزیزم بذار

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

خیلی ورمت زیاده نگران نباش  کجیش به خاطر ورمه  

واقعا😣💔میشه درخواستمو قبول کنین؟

اره عزیزم

ینی باز باید عملش کنم؟؟؟😔😔

ان شالله که نیازی نداره دیگه ولی صبر کن هنوز خیلی زوده برا ناامید شدن

من تازه بعد یکسال دارم فرم واقعیش رو میفهمم با این حالم گاهی ورم میکنه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
ان شالله که نیازی نداره دیگه ولی صبر کن هنوز خیلی زوده برا ناامید شدن من تازه بعد یکسال دارم ف ...

میشه بگین کوچیک شد یا ن؟چه مدلی عمل کردین؟

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com
میشه بگین کوچیک شد یا ن؟چه مدلی عمل کردین؟

بله من بینیم خیییلی بزرگ بود و گوشتی کلا جمعش کرده دکتر

طبیعی هم هست

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
میشه درخواستمو قبول کنین لطفا؟

باشه گلم

این الان مال دو ماه اولمه اینم بعد ۱۴ ماه

چقد دماغتون خوب شده

خدایی قبلشم مشخصه کوچیک بوده واسه من بزرگ بود قبلش الانم بزرگه کاش مث بینی شما بشه😢

مبارکتون باشه💛

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com

دیدی عزیزم،؟