2777
2789

زندگی با یه آدم خیانت کار اصلا خوب نیست هر لحظه ممکنه یکی دیگ رو بیاره جات .. کافیه دلش پیش یه دختر گیر کنه زندگی خودتو خراب شده بدون .. ایناییم ک میگن زندگیتو ادامه بده اره درسته میتونی ادامه بدی ولی باید این خیانتاشو تحمل کنی و ممکن هم هست یه روز بگه طلاق و بخاد با یکی دیگه زندگی کنه

من خودم همسرم خیانت  کرد بعدش مثل سگ افتاده بود دنبالم ببخش ببخش اشتباه کردم و غلط کردم و تکرار نمیشه و این چرت و پرتا منم چون شرایط رفتن نداشتم موندم بچه هم داشتم نخواستم برم به کسی هم نگفتم همش رو ریختم تو خودم ولی شوهرم از اون مردا نبود منو ول کنه بخواد بره زن دیگه بگیره تفریحی این کارو میکرد بعدش انگارپشیمون میشد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مونده به شرایط مثلا اگه آدم پدر خوبی داشته باشه ازش حمایت کنه جدامیشه ولی اگه نشد سعی میکنم پس ان ...

افرین من الان کار میکنم تازه شروع کردم اینترنیتی و تو خونه ولی اگ بفهمه نمیزاره و شایدم همینو بهونه کنه برای جدایی

من خودم همسرم خیانت  کرد بعدش مثل سگ افتاده بود دنبالم ببخش ببخش اشتباه کردم و غلط کردم و تکرار ...

ن این اگ بره میره 

امروز پیام داده بود دختر همسایه قصد مزاحمت ندارم نمیدونم واقعا چجوری بگم حرف دلمو

ن این اگ بره میره  امروز پیام داده بود دختر همسایه قصد مزاحمت ندارم نمیدونم واقعا ...

خوب بشین باهاش صحبت کن منطقی بگو مگه منو دوست نداری چرا این کارو میکنی بگو ما بچه داریم بشین صحبت کن در مورد همه چی در مورد رابطتون مشکلاتتون ببین دردش چیه خو دنبال چیه ؟

افرین من الان کار میکنم تازه شروع کردم اینترنیتی و تو خونه ولی اگ بفهمه نمیزاره و شایدم همینو بهونه ...

اره بنظرم الان جدابشی اینجور که گفتی فامیل هستین وتعصبی بری بیشتراذیت میشی بچتم ک میگی کوچولوعه حتمابهت وابستگی داره.پس اندازمخفی جمع کن ولی این وسط به خودتم برس یه وقت شرایط اوکی شدجداشدی بگن زنش ک خیلی خوب بوداشپزیتوخوب کن خاطره آشپزی خوبی توذهن شوهرت بمونه به پروپای شوهرتم نچسب نه خیلی بداخلاقی کن نه محبت زیادی.عادی باش. 

افرین من الان کار میکنم تازه شروع کردم اینترنیتی و تو خونه ولی اگ بفهمه نمیزاره و شایدم همینو بهونه ...

اگه اون بهونه کنه براجدایی ک بهتره. هم بچت هم مهریه بهت میرسه طلاقت میده

بعدم بدون اکثر مردا خیانت میکنن حتی خوب خوبشون باور کن خیلی ها این مشکل رو دارن تو همین نی نی سایت هزار تا از این خیانت ها میبینی اولین نفر نیستی که خیانت میبینه اگه توانایی زندگی مستقل ساختن داری بچه رو بگیر و جداشو اگر نه بیخیالش بشو چون زندگی تو این شرایط اقتصادی تنها برای یه زن تو ایران بدون حمایت خانواده بدجور سخته . سعی کن همسرت رو جذب کنی با ارامش و توجه بیشتر و توکل به خدا من خودم همش به خدا توکل کردم و ازش خواستم که زندگیم رو رو به راه کنه . سعی میکنم دیگه چک نکنم همسرم رو تا چیزی ناراحتم نکنه البته همسر من خیلی مرد خوبیه همش هم میگه عاشقتم و دوستت دارم میخوام همینارو ببینم و بشنوم و باور کنم حتی اگه یه درصد اونور جریان شیطونی هم بکنه کاری ازم برنمیاد سعی میکنم شخم نزنم زیر رو روی همسرم و کاراش رو تا خودم اذیت نشم 

بعدم بدون اکثر مردا خیانت میکنن حتی خوب خوبشون باور کن خیلی ها این مشکل رو دارن تو همین نی نی سایت ه ...

خوش بحالت اگ شخم نزنیم بهتره ولی این حتی با من نمیخابه نزدیک یک ساله با من نمیخابه حتی من درخواستم بدم رد میکنه خب شاید دنبال بهونس مگ ن ک من دعوا راه بندازم

میشه یکم دل داری بدی ک چجوری به روش نیارم یک بار دیگ هم دیدم ولی متاسفانه مدرکی جمع نکردم  

الان که قصدت موندنه به روش نیار چون اگه بدونه میدونی بیشترباهات بدرفتاری میکنه شباراحت خونه نمیاد توام چیزی بگی میگه طلاق بگیر . فقط به خودت برس