میتوان با پنجه های خشک ... پرده را یک سو کشید و دید ... در میان کوچه باران تندی می بارد ... کودکی با بادبادکی رنگی .. ایستاده زیر یک طاقی ... گاری فرسوده ای میدان خالی را .... با شتابی پرهیاهو ترک میگوید.... آری... میتوان بر جای ماند
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
ببخشید میگم عزیز ولی به عنوان خواهر بهت میگم تموم کن این آقا از الفاظ خوبی بکار نمی بره و. مشخصه اولویت اش شما نیستی
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
بدرد نمیخوره همچین آدمی.هنوز که چهار ماهه بیخیال شو بهتره که یه مدت طولانی عذاب بکشی ..بنظرم بد دله و از اونطرف اگه حس بدی بگیره که خیلی هم میگیره بخاطر بد دلی بد میخواد بهت خیانت کنه علنی.عذابت میده این آقا..البته نمیخوام مدیونش بشم از تعریفات اینطور بنظر میومد شایدم نیست و من اشتباه کردم