2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

290 بازدید | 19 پست

سلام دخترا 

من قاعدگیم یک ماه عقب افتاده بود دل درد داشتم رفتم دکتر سونو نوشت امروز سونو رو انجام دادم گفتن تنبلی داری۱۸ سالمه ممکنه تنبلی باعث نازایی بشه؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه گلم  منم تنبلی خیلی شدید دارم الان دومی رو خداروشکر باردارم

ینی نا امید نباشم؟؟

ماه بعد عروسیمه دکتر گفت تا میتونی زود اقدام داشته باش ولی بنظرم زوده واقن نمیدونم چیکار کنم

ینی نا امید نباشم؟؟ ماه بعد عروسیمه دکتر گفت تا میتونی زود اقدام داشته باش ولی بنظرم زوده واقن نمید ...

اره زود اقدام داشته باشو از همین الان تحت درمان باش

خدایـا شكرت♥😍😘
چند سالگی فهمیدی تنبلی داری؟؟

من دیر رفتم دکتر البته خودم خیلی قبل ترش حدس میزدم تنبلی داشته باشم اما اشتباه کردم چون قصد بارداری نداشتم دنبال کنترل و درمانش نرفتم البته من ۶ ماه اقدام کردم تا باردار شدم

یا جواد الائمه ادرکنی
من دیر رفتم دکتر البته خودم خیلی قبل ترش حدس میزدم تنبلی داشته باشم اما اشتباه کردم چون قصد بارداری ...

من هیچ علائمی ندارم ن اضافه وزن ن موی زائد فقط یه شکم کوچولو با دل‌درد.. گاهی تخمدانم تیر میکشه 

بزرگترین دلیلش ک پیگیر شدم قاعدگی نامنظم بود