2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

68 بازدید | 7 پست

من‌بچه‌دومم‌ده روزشه 

اولی ۴سال 

الان ک دارم مینویسم بخدا سرم داره میترکه 

از درد 

دختر‌اولیم‌سه روز بعد زایمانم سرماخورد‌هنوز خوب نشده یه هفته س سه تا دکتر بردیمش هر یه روز یه سازی میزنه 

چپ میره راست میره بداین و‌اون میگ خر بیشعور گاو 

درصورتی ک ما این خرفا رو‌توخونمون نداریم والا هی میگیم زشته نگو باز میگ از اونور میاد طرف بچه خب سرماخوردگی داره هنو میگم‌ماسک بزن یه وقت میزنه یه وقت نمیزنه 

مامانم و مادرشوهرمو‌میگ اصلا چرا بچه رو برمیدارین 

نباید دست بزنید

من موندم چیکارکنم بخدا هی لج ب لج میزاره میره کاکایو و شکلات از تو‌کیف مادراجوناش برمیداره میخوره سرفه ش بدتر میشه

میشه بگید من باید‌چیکارکنم‌ک دست برداره؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
یعنی ۴ ساله که مریضه ؟؟

نه ببین ۴سالشه از روز سوم زایمانم سرماخورده 

ک اینم میگن بخاطر بدنیا اومدن خواهرشه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت داره میکنه ناخوداگاه بهش بیشتر توجه کنید همزمان که نی نی دومی رو بغل میکنید اونم صدا کنید بگید تو بچه خوبی هستی به من کمک میکنی این نی نی رو بزرگ کنیم مشارکت بدید تو کارای نی نی دومی ولی حتما با نظارت وحضور خودتون به هیچ وجه تنهانزاریدش‌ون

فقط لبخند بزن 🫶🏻
حسادت داره میکنه ناخوداگاه بهش بیشتر توجه کنید همزمان که نی نی دومی رو بغل میکنید اونم صدا کنید بگید ...

اصلا جرعت نمیکنم تنهاشون بزازم پریشب یه لحظه رفتم تو‌اشپزخونه اومدم دیدم از تو‌کریر برش داشته بغلش کرده😞

آهان متوجه شدم  نه ربطی به بدنیا اومدن خواهرش نداره ، ویروس سرماخوردگی وارد بدنش شده و زمان می ...

خب من دارم‌دیونه میشم رفتاراش غیرعادیه

دوران سختی رو داری پشت سر میذاری ، من درک میکنم 

حالا یه کمی بیشتر بهش توجه کن مثلا یه اسباب بازی بخر بزار زیر پتوی نینی، بعد بهش بگو که نینی برات هدیه گرفته برو از زیر پتو بردار، این کار باعث میشه که حسادتش کمتر میشه