2789
عنوان

دعواااا

533 بازدید | 26 پست

خلاصه میکنم براتون

دوس پسرم سربازه تایم خاصی داره برای استفاده از گوشی

داشتیم چت میکردیم باهم.مامانش زنگ زد ۱۰ مین حرف زدن باهم.بحثی نداشتیم بخاطر همین ازش پرسیدم چیا گفتید اصلا هیچی نگفت انگار ک کلا ندیده

بار دوم باز گفتم داداشت اینا برای مامانت چی خریدن.گفت نپرسیدم از مامانم...منم بهش گفتم پس ده دیقه چی میگفتید.لابد راجب مریضی حرف زدید(آخه مامانش هر وقت مریض میشه میاد ب این میگه.بالخره اینم سربازه نگران میشه..منم بدون هیچ نیتی اینو گفتم)

هستید بقیشو بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با اجازه ی اسی جونم

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

برید توی این کانال

و به مدیر این کانال پیام بدید تا بهتون چله ی قرآنی بده

من دادم خیلی خوب بود

کاملا هم رایگانه

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام

به صحبتش با مادرش هم کار دارید 😐😐😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بنظر شما نباید وارد مسائل خانوادگیش بشی یبار دیدی جواب نداد ادامه نمیدادی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بعد آقا ناراحت شد ک چرا همچین حرفی زدی.از نقطه ضعفم استفاده کردی و اینا...در صورتی ک من واقعا همچین هدفی نداشتم

گفت اگه جزئیات رو بهت نگم تو اینجوری تیکه نمیندازی و این حرفا...

هر وقت کوچیک ترین چیزی ب مامانش میگم بدون اینکه حرف بدی باشه سریع جبهه میگیره

یکم بحثمون بالا گرفت و گفت چن روز پیام نمیدم تا حالم بهتر شه

از صب فقد ی دونه پیام داده

ب نظرتون چ رفتاری داشته باشم؟واقعا دلم شکسته.حقم نیست برای چیزی ک نگفتم بخام مورد قضاوت قرار بگیرم

اینکه شما میگی هر وقت درباره مادرش حرف میزنم اون گارد میگیره یعنی بار اولت نیست داری درباره مادرش حرف میزنی...آخه چکار به مادرش داری؟ اصلا دلش خواسته ده دقیقه دل بده قلوه بگیره با پسرش اختیار نداره واقعا؟