2777
2789
عنوان

بیا یه چیزی بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست

دلم گرفته خیلی ناراحتم 😑😐😢😢

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبح میشه این شب خدا همیشه باهاته  نگران بیخودیه خدا حواسش بهت هست دنبا خود کارماس

قربونت اون دل پاکت برممم،خیلییی خوب بود

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
دلم میخواد این ماه دامن منم سبزبشه ب آرزوی سه سالم برسم خیلی دلشکسته ام😔😭💔

دعای معراج به علاوه این ختم و ذکر یونسیه و استغفار روزانه میگن گره گشاست...انشاءالله خدا فرزندی نیک بخت و عاقبت بخیر بهت بده

قربونت اون دل پاکت برممم،خیلییی خوب بود

نور امید از میان زخم هامون میدرخشه:)

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
ن ندارم واقعا مرسیییی ینی خسته شدم دیگه تو همه لحظات زندگیم سر درد باهامه

ببین من از بچگی میگرن دارم ‌ .وقتی داره تیک تیک میزنه اون اولاش اگه دیدی داره شدید میشه یک قرص سوماتریمتان ۵۰ تاکید می‌کنم ۵۰ باشه بخور و برو جای تاریک اوکی میشی فقط سر میشی و بی حال ولی خوب میشه

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
ببین من از بچگی میگرن دارم ‌ .وقتی داره تیک تیک میزنه اون اولاش اگه دیدی داره شدید میشه یک قرص سومات ...

الهی مثل من😢

باشه عزیزم حتما از داروخانه میگیرم

ی دنیا مرسی ❤️

❤️ :) ❤️