2821
2789
عنوان

سردرگمی🤕🥴

133 بازدید | 4 پست

سلام 

من 25سالمه سال 94انصراف دادم الان پشیمونم اون موقع افسرده بودم نتونستم ادامه بدم 

الان فکر می کنم از هم سن هام خیلی عقب افتادم 

الان دلم می خواد کنکور بدم ولی فکر می کنم دیر یا شاید دیگه چیزی یادم نباشه تجربی بوده رشتم،

نظر شما چیه به فکر کنکور باشم یا نه به زندگی معمولیم ادامه بدم تا شاید بختم باز بشه 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رشته تجربی میتونی بخونی پرستاری قبول بشی بعدش تلاش کنی مهاجرت کنی خیلی ساده میتونی زندگیتو عوض کن ...

خیلی باید تلاش کرد و هزینه زیادی می خواد تا پرستاری قبول بشی ولی در توان من نیست هزیننه ها پدرم موافق نیست می خوام یواشکی کنکور بدم حقیقت 

اول هدفتو مشخص کن! 

دیرکه نیست اما الان باید هدف داشته باشی تا بتونی دانشگاه دووم بیاری

استعداد رو هم درنظر بگیر رقابت توی کنکور شدیدِ

اگه توانش رو داری کنکور بده حتما👍

موفق باشی✌

زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم...         «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله.                ۵تیر۱۴۰۲>>>> 
2824
2823
2791
2779
2792