2777
2789
عنوان

بچه ها 😔😔

120 بازدید | 5 پست

خیلی ناراحتم

سر درگمم

هزارتا کار دارم خونه م بهم ریخته س و فرشارو خیییلی وقته جمع کردم دو ماهه انقدر درگیری داشتم فرصت نکردم برم بگیرم مونده اونجا حالا دوباره باید بدم بشورن خونه نیستم خونه مامانم هستم و حالش خوب نیست 😔😔 افسردگی گرفتم کارای خونمم مونده بچه م مدرسه مدرسه ش مجازی شده هی خودم باید به درساش برسم از اونورم خودم کلاس دارم و اصلا یه وضعی 😞😞😞

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️

میشه لطفا اگه میتونید فقط راهنمایی کنید انگیزه بدید لطفا نصیحت نکنید ممنون میشم الانم هوا سرده اصلا حوصله کارکردن ندارم کاش یه کم انرژی بگیرم انگیزه داشتم بلند میشدم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خونتومرتب کن بعدبرو اونجا

خونه م لخته سرده فرش نداره کلی کاره  خونه تکونیه اساسی میخواد باید ده روز کارکنم بکوب ولی خب میگم پای درس بچه م باید بشینم چون اوله خودمم کلاس دارم نهایت بتونم دو ساعت در روز کارکنم 😔😔

خونتومرتب کن بعدبرو اونجا

تا بیام یه جا رو تمیز کنم بقیه جاها کثیف میشه چون وقتم خیلی آزاد نیست چیکار کنم؟ 

تا بیام یه جا رو تمیز کنم بقیه جاها کثیف میشه چون وقتم خیلی آزاد نیست چیکار کنم؟ 

یاشباکارکن

یاهمون روزی چنوساعت تمومومیشه

یاکارگربگیرباکمک خودت یکی دوروزه ممعش کن

شوهرت چیزی نمیگه؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣