2789
عنوان

رفع تیرگی بدن🥺

55266 بازدید | 57 پست

بخشیداین سوالو میپرسم ولی مجبورم ناحیه تناسلیم تیره اس با زیر بغلم چیکارکنم که روشن بشه مثل جاهای دیگه بدنم سفیدبشه من کلا ژیلت میکشم با موبر بلد نیستم کلا همیشه باید ژیلت بکشم راهی هست برای رفع تیرگی همسرم اجازه نمیده لیزر هم برم

نمیدونم چی کنم دیگ

از اینستا تاحالا چندباری صابونوکرم سفارش دادم استفاده کردم روشن کرده بدنمو ولی باز که ژیلت کشیدم ب مرور تیره شد

حتی شوهرمم ب زبون اومده

اگه راهی دارید بهم بگید دعاتون میکنم

منم دقیقا همین مشکل و داشتم سرم روشن کننده بدن گاتیو گرفتم یه دوره استفاده کردم هم برای بیکینی هم زیر بغل یه صابون مخصوصم داشت
طریقه استفادش هم به این صورت که اول اون قسمتی که میخوای بهش کرم بزنی و قشنگ با آب ولرم میشوری که کثیفی و چربی پاک بشه بعد با یه حوله قشنگ خشک میکنی بعد هم به مقدار مناسب یه لایه از کرم و میزنی ماساژ میدی تا کامل جذب پوستت بشه واقعا من خودم معجزشو دیدم

من از پیج خانم سپیده زالی درمانگر پوست گرفتم خودشونم قبلش بهم مشاوره دادن  شمارشون : ۰۹۳۶۷۸۴۶۵۲۹

این پیج اینستاشون

پیج روبیکاشون هم اینه

به این آیدی هم میتونی پیام بدی توی روبیکا راهنماییت میکنن

@Alobeauti70

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دلیلشو داری میگی دیگه خودت با نوره شیو کن هرچقد ژیلت بکشی تیره گی ها باهات هس

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چرامومیاشمع استفاده نمیکنیبمرور نازک میشه و روشن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من با همون کرم و پن گیاهی که گرفتم خیلی روشن شد    

چه کرم و پن؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خب دیگه وقتی اجازه نمیدن بریم لیزر 

حق ایراد گرفتن ندارن 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔