2777
2789
عنوان

کیا سقط داشتن

172 بازدید | 17 پست

خانوما من ۵ روز بعد سقط سونو شکمی دکتر نوشت برام همه چیز به حالت اول برگشته بود و همش ۷ روز خون ریزی داشتم مثل پریود بعدش پاک شدم این جا دیدم بعضی ها میگن سونو شکمی نشون نمیده ممکنه الان من بقایا داسته باشم ؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم یه هفته میشه سقط کردم فردا میرم دکتر برا سونو

یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه... 
عزیزم چند هفته بودی 

9هفته

شما چند هفته بودی

یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه... 
من سونو دادم گفت ۵ هفته شما بچه اولت بود ؟

من خودم تو خونه با قرص انداختم

ن بچه دارم