2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به شخصیت این آدم چیه؟

155 بازدید | 10 پست

فرض کنید یکی از اعضای خانواده مثل خواهر یا برادرتون هست

زود عصبی میشه سر و صدا میکنه ولی زود هم آروم میشه میره تو لاک خودش اما همین عصبی شدنش میره رو مخ بقیه اعضا ممکنه تو اوج سکوتش یهو بهتون بپره

همیشه متفکر و غمگین و بی حوصله اس اما در عین حال مهربونه به فکرتونه دوست نداره آسیبی به شما برسه با کسی که رابطه اش با شما خوب نیست اصلا رابطه خوبی نداره و همیشه حامی بوده براتون هر وقت کار جدی باشه یعنی هر وقت مشکلی داشته باشین کنارتون هست و می تونید روش حساب کنید و اگه کاری از دستش بر بیاد انجام میده خیلی هم دوستتون داره اما درکل اغلب اوقات پوکر فیس و بی حوصله اس اصلا اهل ابراز محبت لفظی نیست و تو عالم خودشه اهل بگو و بخند هست اما اکثر اوقات پوکره

به نظرتون اخلاقش خیلی بده؟

یه مدلی از اختلال شخصیته خب

حالا ادعا ندارم که خودم سالمم

اما خب ایشون افسردگی داره شاید. یا زندگی سختی داشته. یا مثلا خاطرات بد زیاد داره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو میگی ک

همه از این اخلاقم شاکین

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ازدواج کردین؟

ن ۲۳سالمه

شاید باورتون نشه دیروز رفتم سرم بزنم پرستار هی اصرار میکرد چرا ناراحتی در حالیکه تو حالت عادی و مود همیشگی خودم بودم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ن ۲۳سالمه شاید باورتون نشه دیروز رفتم سرم بزنم پرستار هی اصرار میکرد چرا ناراحتی در حالیکه تو حالت ...

شاید یه یا چند دغدغه ذهنی بزرگ داری که حلش برات خیلی سخت بوده شاید اکثر اوقات تنهایی و دوست صمیمی نیست که بتونی باهاش کمی حرف بزنی من حس می کنم تنها تو این حالته که آدم این شکلی میشه

شاید یه یا چند دغدغه ذهنی بزرگ داری که حلش برات خیلی سخت بوده شاید اکثر اوقات تنهایی و دوست صمیمی نی ...

قبلا اینجودی فکر میکردم بعد متوجه شدم حتی اجتماعی ترین و برونگرا ترین ادمام حرف هایی تو دلشونه نمیتونن ب کسی بگن ولی اصلا مثل من رفتار نمیکنن