2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا هر چی کم تر تو چشم و دست و بال معلم باشی بهتره هر چی هم ایراد میگیره برات مهم نباشه میگذره زی ...

بله منم هر روز میبینمش ولی نمیپرسم چی شد وچی کرد ولی همیشه تو جامعه همچین آدمایی پیشرفتن متاسفانه

دیشب معلم ب خاطر مشغله زیادش گفته بود یکی مامانا عکس تکلیفو تو گروه بفرسته من فرستادم بعد فردا یکی دیگه ا مامانا هم فرستاد و یکی دیگه از اون مامان ک عکس فرستاد تشکر کرد بنظرم بعضیا زیادی چاپلوسن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بله منم هر روز میبینمش ولی نمیپرسم چی شد وچی کرد ولی همیشه تو جامعه همچین آدمایی پیشرفتن متاسفانه

نه عزیزم اتفاقا اینطوری نیست پیشرفت ربطی به تعریف و تمجید نداره بخدا چراغ خاموش آدم جلو بره بهتره من که تصمیمم اینه دیگه برای سال‌های بعد توکلم بخداست 

نه عزیزم اتفاقا اینطوری نیست پیشرفت ربطی به تعریف و تمجید نداره بخدا چراغ خاموش آدم جلو بره بهتره من ...

نه عزیز خودم با مدرک ارشد نشستم خونه بعد با دیپلم میرن معلم میشن دیدم که میگم

جدیدا حکایتا از خانواده ها کشیده شده به مامانای محصل ها  تو کلاس مجازی ها رقابت میکنن تو مدرسه ...

دقیقا اتفاقا واسه خودشون و روح و روانشون دغدغه درست می‌کنم چون بچه بگی نگی بزرگ میشه دیگه نمیتونن دخالتی کنن اونجاشن که خوب و بد جدا و مشخص میشه 

جدیدا حکایتا از خانواده ها کشیده شده به مامانای محصل ها  تو کلاس مجازی ها رقابت میکنن تو مدرسه ...

ما حضوریه متاسفانه چون مجازی بشه هیچکدومشون راضی نمیشن دادشون درمیاد نمیتونن با بجه کار کنند

نه عزیز خودم با مدرک ارشد نشستم خونه بعد با دیپلم میرن معلم میشن دیدم که میگم

نه من منظورم مادرای چاپلوس و لوس بود وگرنه منم از این چیزا زیاد دیدم آدمایی که لیاقت ندارن مدرک ندارن علم ندارن اما جایی که نباید باشن هستن تازه من همیشه میگم مدرک در درجه اول مهم نیست اول شعور داشتن اون شغل مهمه 

دقیقا اتفاقا واسه خودشون و روح و روانشون دغدغه درست می‌کنم چون بچه بگی نگی بزرگ میشه دیگه نمیتونن دخ ...

اصلا اینا انگار خودشدن باهم رقابت میکنن بیشتر تا سر بچشون

والا بیکارن حس میکنم هیچ دغدغه ای تو زندگیشون ندارن

خوشبحالشون

اصلا اینا انگار خودشدن باهم رقابت میکنن بیشتر تا سر بچشون والا بیکارن حس میکنم هیچ دغدغه ای تو زندگ ...

اره روانشون و میزارن وسط بعد من بچه دیدم مادرت نه مثل اینا خودشو وسط انداخته نه حرفی نه چیزی بچه شم زرنگ تر و درس خونتر از بقیه هم بوده این کارا هیچ فایده ای نداره اینا نمیفهمن 

اره روانشون و میزارن وسط بعد من بچه دیدم مادرت نه مثل اینا خودشو وسط انداخته نه حرفی نه چیزی بچه شم ...

مخصوصا اگه بچه پسر باشه یکم بزرگتر بشه خواه نا خواه خودش مامانو پس میزنه برا خودش زشت میبینه ک مامانش همه جا دنبالش باشه اینم یه دوسال دیکه اینا مانور بدن