بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
دمت گرم من متاسفانه چون خواهر شوهرام و فامیلای خودم هرساله نونوار میکنن انگار اگه نخرم روم نمیشه ول ...
خدا خیرت بده که حداقل میدی یکی استفاده کنه لباسا تلنبار نشن، حالا اگه می تونی تلاش کن کل تیپتو هر سال نو نخری، مثلا یک سال کیفتو جدید کن سال دیگه فقط یه روسری بخر، سال بعدش عید مانتو ...
اینطوری خیلی به صرفه تره پولتو برای چیزای با ارزش تر هزینه کن
اسی من هیچی نگه نمیدارم دخترم الان یکسالشه تخت کنار مادر و گهواره موزیکال و ننو داشت نو بودن هر سه تا یک ماه استفاده کرده بود هر کدوم رو همه رو با کل لوازمش با کریر و کلی لباس های نو که دیگه اندازه اش نبود و دادم بدن به نیازمند بدرد سیسمونی میخوره در این حد نو هست اصلا مشخص نیست استفاده شده خودمون هم از لباس بگیر تا لوازم خونه هر چی استفاده نکنم و میدم به نیازمند میگم بدرد یکی میخوره